Hogylehet az hogy egy másik nével voltam itt regisztrálva irtam imélen hogy töröljék, és törölték. DE kértem hogy töröljék ahozzászólásaim, deazt nemtörölték, miértnem?
Pedig ez segítség a moderátoroknak is.
A normális kérdéseket pedig nem szokták törölni.
Csak ha az a szabályzatnak nem felel meg.
Ez a kérdés rossz kategóriában van
Ebből a kérdésből nem derül ki, mit szeretne megtudni a kérdező
Ez nem kérdés, hanem apróhirdetés vagy hirdetés
Ez nem kérdés, hanem kérés az olvasók felé
Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció
Ez a kérdés provokatív vagy trágár
A kérdés helyesírásilag kifogásolható (olvashatatlan), vagy indokolatlanul csupa nagybetűs
Gyanús, hogy a kérdező megkérdezte korábban már ugyanezt
Ez a kérdés más szempontból szabályszegő, illetve ellenőrzendő
A másik meg, hogy más kérdése alatt sem lehet kérdezni olyat, ami nem illik oda.
Biztos nem követtél el semmi hibát?
A kérdésedre válaszolva: te milyen jogon rendelkezel mások válaszai felett, hogy csak úgy letöröltetnéd őket? Miután kiírtál egy kérdést, és mások válaszoltak rá, már nem csak a te szellemi tulajdonod az, ami azon az oldalon összejött, hanem azoké is, akik válaszoltak rá. Nem lenne fair letörölni. A kérdés még jól jöhet azoknak, akik a netet böngészik, hiszen ez az egész honlap lényege.
Ha szerinted nem jó az oldal, kár volt regisztrálni (meg miket írsz még), akkor miért teszed mégis, hogy itt vagy? (csak költői kérdés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!