Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minket miértnem halganak meg?

Minket miértnem halganak meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok 14 éve lány vagyok. Szeretem nézni a híradót, és nem értem h a politikusok mia francot csinálnak Magyarországon. Egy felnőtnek elmontam h miben változtatnék M.o.-on és azt monta ,,tök jók" vagyis nekem ez jött le. Nagyon szeretném ha egy ,,normális" politikus meghalgatna, hogy attól még h 14 éves vagyok azért nekem is vannak véleményem, meert ha tovább igy fojtajuk akk M.o csödbe fog menni. Tudom h egy kb.30 éves felnőtt nem halgatana meg egy 14 éves ifjút, most mit tegyek hisz nem nézhetem ténlenül h ezek a ,,barmok"tönkre tesik az én hazámat?
2011. nov. 12. 19:18
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
hallgatnak
2011. nov. 12. 19:21
 2/22 anonim ***** válasza:
57%

Egyébként meg javaslom a Jobbiknak írj. Gazdasági kérdésekben Bertha Szilviának. Ő meg is hallgat és E-mailre is válaszolni szokott.

A többi parlamenti párt politikusainak egyikéről sem mondható el ugyanez.

2011. nov. 12. 19:23
 3/22 anonim ***** válasza:
26%
Csak azt tudom mondani, mint a Munkáspárt 2006 tagja, hogy mi meghallgatunk. A kormány ellenben sosem fog meghallgatni, mert nem az a dolga. A kormányt a nagytőke bérelte fel, hogy a gazdagok javát szolgálják a szegényekkel szemben. Ezért nem érdekli őket egy 14 éves lányt, sőt egy 60 éves bölcs véleménye sem. Ők már megkapták a parancsot: a szegények adózzanak többet, mint a gazdagok, egészségügyet le lehet bontani, közbiztonságon spóroljunk... és a villák csak épülnek...
2011. nov. 12. 19:33
 4/22 anonim ***** válasza:
64%
Hát levelet ne írj nekik, és előbb a helyesírást gyakorold, hogy felnőttként okos politikus legyél és hozd helyre az országot.
2011. nov. 12. 19:53
 5/22 anonim ***** válasza:
74%
Amennyiben változásokat szeretnél, akkor legyél aktív, gyűjts magad köré embereket, együtt fejezzétek ki a nemtetszéseteket, ugyanis egységeben az erő. Alapítsatok érdekérvényesítési szervezetet ennek az országnak végre alulról jövő változásokra van szüksége, hogy az állampolgárok fejezzék ki végre az akaratukat, ne más ne egy párt vagy egy "nagyokos" mondja meg, hogy mit akarjunk. A politika legyen értünk ne mi legyünk a politikáért. A tanácsom, hogy legyél aktív.
2011. nov. 12. 20:26
 6/22 anonim ***** válasza:
És mik azok?
2011. nov. 12. 21:19
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
Ha 2 nappal előbb írsz akkor Vona Gábornak is elmondhattam volna a nevedben. Ha leírod nekem privibe akkor válaszolni tudok rá december 7.-én mert akkor jön hozzán Morvai Krisztina és ő tölle is kérdezhetek a nevedben ha gondolod :)
2011. nov. 12. 23:54
 8/22 Heckler ***** válasza:
100%

"ez az ország akkor sem lesz csődben sőt még közelében sem"

A Wall Street Journal már arról cikkezik, hogy a görögök után mi jövünk.

2011. nov. 13. 02:24
 9/22 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy az a felnőtt csak azért mondta, hogy "tök jó" mert inkább rád akarta hagyni a dolgokat? Ne haragudj, hogy kételkedek, de nehezen hiszem el, hogy egy 14 éves átlátja a befolyásoló tényezőket. És azt, hogy mi miért van.

Szerintem mi itt mind, akik válaszoltunk szívesen vesszük, hogy ha leírod ide milyen ötleteid vannak.

2011. nov. 13. 23:21
 10/22 A kérdező kommentje:
hát igen vannak helyesírás gondjaim, de senkisem született tökéletesen de attól még hogy 14 éves vagyok attól még lehetnek ötleteim. Akik normális üzenetett és érdekli hogy mi is az én tervem azoknak elküldöm priviben
2011. nov. 15. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!