Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minket miértnem halganak meg?

Minket miértnem halganak meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok 14 éve lány vagyok. Szeretem nézni a híradót, és nem értem h a politikusok mia francot csinálnak Magyarországon. Egy felnőtnek elmontam h miben változtatnék M.o.-on és azt monta ,,tök jók" vagyis nekem ez jött le. Nagyon szeretném ha egy ,,normális" politikus meghalgatna, hogy attól még h 14 éves vagyok azért nekem is vannak véleményem, meert ha tovább igy fojtajuk akk M.o csödbe fog menni. Tudom h egy kb.30 éves felnőtt nem halgatana meg egy 14 éves ifjút, most mit tegyek hisz nem nézhetem ténlenül h ezek a ,,barmok"tönkre tesik az én hazámat?
2011. nov. 12. 19:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Maradj csak ilyen, én örülök, hogy vannak ilyen fiatalok.A helyesírásod pedig javulhat, használj helyesírás ellenőrzőt és jobban vésődik a fejedben.
2011. nov. 15. 20:04
 12/22 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. nov. 15. 20:10
 13/22 anonim ***** válasza:

Szia 7-es vagyok.

Szóval. Én most a Jobbik szemével mondom el a dolgokat.

"1. beszüntetném a chips adót és a kutya adót mert ha gazdik nem tudják fizetni az adót akkor megválnak a kedvenceiktül"

Ez teljesen alap, ezen nincs mit vitatni. Ellenezték is ezeknek a bevezetését. Amúgy az a nagy baj még az ebadóval szerintem, mert pl falun mindenkinek van kutyája és ha nem lesz akkor a cigányok bárhova bemászkálhatnak esténként lopni. Úgy se lesz mi ugasson.

"2.,,kikéne békülni a meletünk lévő országokkal" mert amikor ausztriánál voltunk meghalották h magyarul beszéltünk és mondták h takarodjunk, pedig én nem csináltam semmit elenük még is engem büntetnek meg, már szégyelem h mit csinálnak,,társaim"

Tudod ennek az itteni és az ottani kormány az okai. Vona Gábor már hangoztatta nem 1x hogy Triaon nem csak a mi gyászunk, az övék is. Ugyan is ezzel el tudták intézni, hogy haragba legyünk. Ezt kell megértetnünk a környező nemzetekkel.

"3.iskola könyv helyet kisleptopot ajánlanék, mert egy könyv csomag 25.000ft/évente és egy kis leptop 50.000ft/amig letöltöd amenyit lekel a iskoládba "

Szóval arra gondolsz, hogy iskola könyv helyett lenne mindenkinek laptopja és azon lenne minden tantárgynak a könyve pl szöveges dokumentumokban? Nagyon jó ötlet, főleg ha azt nézed hogy a 20kg-os 1-2-os gyerekek 10kg-os táskákkal járnak iskolába. Tovább fejlesztve a dolgot. Füzet sem kellene hisz abba is tudnának jegyzetelni. A nagy baj akkor van viszont ha el hagyja ellopják öszetörik. Esetleg gyárihibás és szervízben van. Addig nincs mit használnia sajna. Maga az ötlet nagyon jó én szerintem. Ha kormányra kerülünk akkor én beadok egy ilyesmi javaslatot ha gondolod. Most még azért nem érdemes mert a fidesz leszavazná, már csak azért is mert jobbikos felvetés.

" 4. politikusoknak max:1.000.000 ft adnék havonta azoknak akiknek különleges szerepet töltenekbe."

Tudod A parlamenti képviselők ma pont ennyit keresnek. Vona Gábor azt szeretné megcsinálni, hogy minden parlamenti képviselőnek 500.000 ft legyen a fizetése. Állítása szerint az is bőven elég. És igaza van. A gond az amit mondjuk a jobbik meg akar akadályozni, hogy pl egy parlamenti képviselő egy rakat dolog lehet egyszerre. Pl polgármester, akárminek az elnőke ésatöbbi. Így 3 fizetést kap v többet. Ezzel a legnagyobb baj hogy nem tudja normálisan ellátni a feladatát, mert sosem ül bent a parlamentben stb. A jobbik fel akarja számolni az álláshalmozó politikusokat.

"5. polgármesteri választáson csak 150.000 ft adnék az ien hirdetésekhez"

Ehez nem tudok mit fűzni mert ehez nem értek. Nem tudom hogy ez közpénzből megy-e vagy a pártja fizeti. Fingom nincs. Ha vannak még ötleteid nyugodtan írj nekem.

Szebb Jövőt!

2011. nov. 16. 01:29
 14/22 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok
2011. nov. 16. 18:06
 15/22 A kérdező kommentje:
és köszi hogy támogatod az ötleteimet:),de ezeket nem tudjátok ezeket az információkat bejutatni a parlementbe:S mert ha szerinted jók....
2011. nov. 16. 18:10
 16/22 anonim ***** válasza:
Felesleges bejuttatni. A Fidesz 2/3-a úgy is leszavazza. Ami nem az ő ötletük az nem is jó. Nem éri még meg. Majd neglátjuk, hogy alakulnak a következő választások.
2011. nov. 17. 16:09
 17/22 A kérdező kommentje:
de ha az embereknek ilyen a hozáálásuk, akkor persze hogy a fidesz nyer.
2011. nov. 17. 17:18
 18/22 anonim ***** válasza:

"de ha az embereknek ilyen a hozáálásuk, akkor persze hogy a fidesz nyer.

"

nicsak! egy 14 éves kislánynak több esze van, mint az ide írogatók többségének :)

2011. nov. 18. 21:33
 19/22 anonim ***** válasza:

Nyerni nem fog. De ez nem hozzáállás hanem tapasztalat. Eddig így volt és van, nem csak úgy mondtam. Ha meg is szavaznak egy jó dolgot megbuherálják úgy hogy szar legyen.

"Mindig ott volt a lehetőség, hogy amihez hozzá nyúlnak arannyá változzon, de valahogy mindig sárárrá változott minden"

2011. nov. 18. 22:20
 20/22 A kérdező kommentje:
Ahogy már az előbb írtam ha az embereknek az ilyen az hozzá állásuk akk nem fog semmi sem változni. Orbán Viktor és a többi aki a fideszbe vannak ugyanolyan emberek mint mi.
2011. nov. 19. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!