Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti miért mentek el szavazni...

Ti miért mentek el szavazni és miért nem?

Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 13:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Elmegyek szavazni, mert igenis az egyénnek is lehet hatása a politikára és ne én legyek a politikáért hanem az legyen értem, hogy véget érjen az elitista demokrácia és helyet kapjon a részvételi demokrácia. Persze most jogosan nevezhettek idiótának, de én hiszek abban, hogy egyszer valami jobbra is fordulhat (nem most, de én kitartó vagyok).
2011. nov. 11. 19:56
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Aki azt hiszi, hogy bármi is múlik azon, hogy kire szavaz, az nagyot téved. A politikai elitet nem lecserélni kell négyévente, hanem megszüntetni! Ezt viszont szavazgatással soha nem fogjátok elérni.
2011. nov. 11. 20:51
 13/21 anonim ***** válasza:
Akkor költözz el.
2011. nov. 11. 20:59
 14/21 anonim ***** válasza:
Elmegyek, mert változást szeretnék. Anélkül biztosan nem lesz. Aki pedig nem megy, annak ne járjon tényleg a szája 4 évig.
2011. nov. 11. 21:04
 15/21 anonim ***** válasza:
Aki elmegy, attól hadd kérdezzem meg, hogy kire fog szavazni? Kitől lehet itt még érdemi változást remélni? Én nem megyek el.
2011. nov. 11. 22:23
 16/21 anonim ***** válasza:
Aki nem megy egy attól hadd kérdezzek valamit. Mit gondol, hogy fog bármi is megváltozni, hogyha passzívan viselkedik a saját és az ország jövőét illetően?
2011. nov. 11. 22:30
 17/21 anonim ***** válasza:

"Aki elmegy, attól hadd kérdezzem meg, hogy kire fog szavazni?"

A kérdés szempontjából ez most szerintem mellékes.

2011. nov. 11. 22:33
 18/21 anonim ***** válasza:
Elmegyek. És mondom, nem csak Fidesz meg MSZP szerepel azon a papíron. Én nem hagyom, hogy mások döntsenek helyettem. Meg ha nem szavazok, akkor kritizálni sincs jogom, mert nem voltam ott, mikor lehetőségem lett volna cselekedni.
2011. nov. 12. 00:27
 19/21 anonim ***** válasza:

"Kitől lehet itt még érdemi változást remélni? Én nem megyek el."

Ha nem mész el, az azt jelenti, hogy neked tökéletes az aktuális rendszer?

2011. nov. 12. 10:08
 20/21 anonim ***** válasza:

Egy a párt,látszólag két- illetve többfejű. Igazából tökmindegy. Mert amig a paraszt elhiszi hogy tényleg van jobb meg baloldal még akkor is ha látja hogy itthon 20 éve fel vannak ezek cserélve legalábbis tetteikben, annak eszébe sem fog jutni hogy lehetne pártok nélkül is. Nyilván nem a pártok fogják feltenni ezt a kérdést. Nyilván addig főleg nem mig ilyen ECHELON programokkal tenyésztik itthon a zombikat, amiket munkaerőnek neveznek. Nyilván a politikusokat sem problémamegoldásra képezték ki, hanem kussolásra, korrupcióra, meghunyászkodásra, sikkasztásra, ingyenélésre és hazudni.

Vagyis olyan patologikus vezetőink vannak, amilyet megérdemlünk, mert 20 éve a 40 FT-os benzinárnál legalább taxis sztrájk volt, most a 420 ft-os dizelnél meg kussol mindenki. Mert kétharmad ezt akarta.

2011. nov. 12. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!