A rendőrség miért nem képes falun az embereket kis lopásoktól és erőszaktól megvédeni? Minek kell külön polgárőrség meg mezőőrség?
Miért megy el valaki rendőrnek? A szolgálati lakásért meg azért, mert 40 évesen már nyugdíjba mehet. Most meg eltörlik mind a kettőt, és fennhangon tiltakoznak, meg mennek tüntetni. Erről pl. lehetne egy népszavazást tartani, hogy ki ért vele egyet, hogy elmenjenek 40 évesen nyugdíjba? Szerintem rajtuk kívül senki.
Egyébként a hozzáállás is baj, de még az is, hogy való igaz, egyedül egy rendőr mit tud tenni? Én is láttam már olyat, hogy kisebbségek balhéztak, verekedtek a buszpályaudvaron. Odajött egy rendőr, szerintem volt vagy 20 éves, és 40 kg. Ki sem szállt az autóból, csak nézett egy darabig, majd elhajtott. De kérdem én, mit is tudott volna egyedül tenni? Tényleg megkéselik.
Csak az az undorító, hogyha a lakosság szervez magának védelmet, pl. polgárőrség, Magyar Gárda, akkor még ők sértik a törvényt. A rendőr csak azért van, hogy kint álljon trafipaxszal az út szélén, hogy szedje a bírságot.
Na, meg azt is bennfentesektől hallottam, hogy mindenkit kommandósnak képeznek ki, mert a Kormány annyira fél a lázadástól. Ezért nincs aki megállítsa a bűnözést, mert OV a saját hatalmának fenntartására tartja a rendőrséget.
láp pál válasza:
Erre azt fogják sírni!-kevesen vannak!Azért találták ki a megélhetési bűnözést,hogy legyen mire fogni a tehetetlenségüket.
Kevesen? én voltam benn a rendőrségen rengeteg rendőr írja feljelentést meg rengeteg magasabb rangú rendőr van aki csak papír munkát csinál. Rengetek új járőr került most szolgálatba. Hatékonysággal van baj de elég komoly.
"De kérdem én, mit is tudott volna egyedül tenni? Tényleg megkéselik."
Pl. erősítést hívni?
Egyébként ha nagy gáz van, mondjátok telefonba azt, hogy "jajj, gyülekezik a Magyar Gárda!" Komolyan hiszem, hogy hamar ott lennének, nem kis létszámban. Az, hogy fals a kihívás, hát istenem, azt hittem, a gárdisták balhéznak, hiszen azok is sötétek szoktak lenni...
"Megmondom miért, képesek lennénk, csak leszarjuk... figy tesó 80 000 a fizum nem fogom ennyiért megkéseltetni magam, bocs. Az elmúlt 2 hétben így is kiküldtek ilyen családi balhékhoz ahol apu verte anyut totál betintázva közben a gyerek meg a saját szarjába fetrengett, és 3x álltak előttem késsel h megszúrkálnak hallod nekem nem kell ez a szar....
Üdv: egy süni."
Jól van fiam, szarul hazudsz.... Nektek meg, Kedves Válaszolók, miért kell minden hülyeséget elhinni, amit egy kamugép ír, aki még fáradtságot sem vett azon, hogy utánajárjon a dolgoknak, és olyan hazugságot írjon, aminek legalább van valóságalapja?! Pfff.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!