Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi történne, ha az emberek...

Mi történne, ha az emberek holnaptól elkezdenék bojkottálni a külföldről behozott élelmiszert?

Figyelt kérdés
Nyilván nehéz kiszűrni a magyar illetve Magyarországon készült termékeket, de tegyük fel, hogy az emberek holnaptól csak olyat vennének, amelynek csomagolásán magyar székhelyű a gyártó és a vonalkód 599-el kezdődik.
2011. nov. 7. 12:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bárcsak mindenki magyar terméket vásárolna. Akkor talán nem kellet volna kivágni az almafákat az alfőldön nem, kellet volna bezárni a cukorgyárainkat a ruhaipar sem volna padlón STB....STB...! Én megpróbálok csak magyar terméket vásárolni, PL: amióta a "balaton" csokoládét a szlovákok gyartják nem veszem! Soha nem vettem még külfőldi tejet, pedig olcsóbb! A győri keksz termékei közűl is sokat szlovákok gyártanak, azokat nem veszem (györi pilóta keksz szlovák!) Mégha drágább is a magyar termék inkább azt veszem mert így a magyar munkahelyeket támogatom nem külfőldre megy a pénzem,.
2011. nov. 7. 16:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Francba, épp tegnap vettem pilóta kekszet :( Nagyon sajnálom, hogy le kell mondanom róla, pedig imádom :(
2011. nov. 8. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!