Mit gondoltok Tőkés Lászlóról -a 89-es esményekben való szerepéről, - mint politikusról, - mint - lelkészől/püpökről és magánemberről (itt most a válására és a felesége nyilatkozataira gondolok)?
Nekem nem szimpatikus egyáltalán, az a véleményem róla, hogy egy karrier-hajhász szélkakas, aki túl sűrűn cserélgeti a véleményét a hírnév/karrier érdekében. Ennek az áldozata a családja is, és ennek következtében jutott oda, ahol most van.
Nem nevezném politikusnak, csak szélkakas - én nagyon sokat csalódtam benne '89 óta.
89-ben még az erdélyi magyarok érdekeiért szállt síkra.
Amióta viszont Orbán puszipajtása lett,őt is csak a hatalom érdekli,és megosztja az erdélyi magyarságot.
A magánélete valóban nem tartozna senkire. De egy vezető politikus,aki ráadásul református püspök,ne tartson szeretőt.
Heckler válasza!
Ezt te se gondolod komolyan remélem. A politikus közszereplő ami azt jelenti hogy többet kell kiállnia mint egy civilnek.
Tőkés nem a morál bajnoka, ha komolyan gondolná a család szentségét nem csalta volna a feleségét.
Utolsó hozzászólónak igazat adok, a magánélete ezen része nem tartozik senkire, de mint befolyással bírót igy befolyásolhatnak ez kitétel.
De az illetőt régebbről ismerve nem tudok olyat mondani hogy hozzáértő, vagy hogy becsületes, vagy hogy megbecsült tagja a társadalmának, mert egyikre sem szolgált rá.
a legtöbb öt ismerő szintén osztotta a véleményemet, és az atyha i lakók sem szivesn ismerik el hogy onnan indult.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!