Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona normális? Halálbüntetés...

Vona normális? Halálbüntetés és abortusz tiltás együtt?

Figyelt kérdés

Egyre jobban tartok ettől az embertől! Hogy van az agyában, meghogy mi lenne ha ráeresztenék Magyarországra! Diktatúrát építene!

Hogy jön ahoz bárki is, hogy a más élete fölött ő döntsön? Ő adta netán? Azt hiszi van joga mást megöletni? Össze tudja egyeztetni a keresztény valláűs Ne ölj parancsával ezt? Én tudom, hogy vannak a társadalomra nézve nagyon káros emberek, de a megöletés mégis embertelen durva dolog.

Nem az embert kell eldobni, hanem amit vétett, inkább jó utra kell őket terelni, ha meg nem megy akkor elzárni!

Ezzel ellentétben, nagy keresztény lévén be akarja tiltani az abortuszt. Nyilván nem egy kellemes dolog, de vannak olyan helyzetek, és 100%ban nem biztonságosak a védekezések.

Mégis hol áll ő h megszabja annak az anyának meg kell szülni a gyereket, mégha nem is volt betervezve!És talán ő fogja felnevelni?! Mit képzel ez magáról? Normális ez az ember?

Csak az ő elképzelése lenne jó. Lásd miket csinál mikor más is feltűnik a politikai palettán: LMP, Szolidalitás Mozgalom...Tűzzel vassal küzd ellene, csakhogy a hatalmát megtartsa, és az összes szavazóját! Ő nem azt mondta, hogy neki Magyarország a fontosabb, nem az hogy ki irányít? Akkor miért nem örül, pl a Szolidalitás Mozgalomnak? Ez a pasi nagyon átlátszó, úgy viselkedik mint Orbán, hataloméhes, és kétszínű.

nem vagyok híve egyik pártnak sem!

2011. okt. 31. 14:57
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
Nem kell halálbüntetés, elég a TÉSZ. Nem kell abortusz sem, mert a legaljasabb dolog a világon.
2013. júl. 1. 17:28
 52/59 anonim ***** válasza:
Vonától én nem hallottam olyat ,hogy be kell tiltani az abortuszt, a halálbüntetéssel részben egyet értek.
2013. nov. 1. 06:33
 53/59 anonim válasza:

Most tettem fel egy kérdést ezzel kapcsolatban.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..

Hihetetlen kedves kérdező, h teljesen fordítva gondolkozol, mint én.

Ami engem illet, a halálbüntetést nem tartom rossznak pl. sorozatgyilkosok esetén. Az abortuszt pedig csak akkor engedném, ha a magzat fogyatékos, vagy veszélyezteti az anya életét, vagy az anya erőszak áldozata lett.

2014. jan. 21. 18:31
 54/59 anonim ***** válasza:
Utolsó! Az abortusszal kapcsolatban meg szerintem a nő döntse el azt ,hogy mit tud vállalni meg mit nem .
2014. jan. 21. 20:46
 55/59 anonim válasza:
Miután a magzat öntudattal is rendelkezik (nem tudjuk hol van ez a pont), onnantól kezdve szerintem egyáltalán nem csak az anya dolga a döntés, hanem a magzatot ugyanolyan jogok kell, hogy megillessék.
2014. jan. 21. 21:49
 56/59 anonim ***** válasza:

Szerintem az abortusz elfogadható dolog, ha elég korán végzik el a beavatkozást. Jelenleg a 24. hétig lehet elvégezni, mert elméletben addig nem érez fájdalmat a magzat, de akkor is, milyen már ez a 24. hét? Az majdnem a 6. hónap. Szerintem ez nagyon sok.

Én adnék neki max. 16 hetet, de inkább 12-t.

2014. jan. 21. 22:24
 57/59 anonim ***** válasza:

"Szerintem távol kéne tartani magunkat mindenféle politikai ideologiai agymosástól!!!"

És ezt pont te mondod, miközben a mondataid végére 26 felkiáltójelet pakolsz, szóval lényegében írásban üvöltözöl?

2014. jan. 21. 22:33
 58/59 anonim ***** válasza:

"22:58 nak te mit szólnál ha kapnál egy másik embertől halálbüntetést? Ha azt mondaná h nem élhetsz tovább? Mit szólnál ahoz ha eldöntené helyetted h élsz e tovább vagy nem? Nem éreznéd hidegvérűnek?"

Nem, mivel én nem fogok olyan dolgot elkövetni, ami miatt halálbüntetést érdemelnék. Nem fogok bemenni egy óvodába, végigerőszakolni az összes gyereket, aztán nem fogom falhoz csapni a fejüket, a tett után pedig nem fogom vigyorogva beismerni, hogy én voltam és végig élveztem.

De ha neked az ilyen emberek még megjavíthatók, akkor gratulálok.

2014. jan. 21. 22:36
 59/59 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek veled, Kérdező! Ha a Jobbik kerül hatalomra, még gyorsabban fogunk a lejtő legaljára kerülni, amin a másik 2 párt (Fidesz+MSzP) már megindított.

Halálbüntetés+abortusztilalom=vissza a középkorba. Nem is értem, hogy nők hogy tudnak szavazni jobboldali pártokra, amikor pont az ő jogaikat korlátozzák. HA egy nőt pl. megerőszakolnak, és emiatt teherbe esik, akkor köteles kihordani a magzatot? Mert az erőszaktevő állat nem használ óvszert. JA, már látom is lelki szemeimmel, hogy azt nyilatkozzák, mint Indiában, mikor egy fiatal lányt megerőszakoltak: a nő volt a hibás, mert úgy nézett ki.

Mi is lassan India szintjére jutunk.

Vagy ha kiderül, hogy a születendő gyerek súlyos fogyatékosságban szenved, ami az életét rövid, de annál fájdalmasabb vergődéssé teszi? Én azt mondom: Vonát, és sok más fanatikus jobboldali politikust operálják át nővé, és akkor pampoghatnak.

Halálbüntetés? A sok naiv ember azt hiszi, ha bevezetika halálbüntetést, azzal csökkenni fog a bűnelkövetések száma. valójában azonban nem így van. Cesare Beccaria is megmondta: a büntetési tételeket akár az egekig is emelhetjük vagy akár a halálbüntetést is bevezethetjük, attól a bűncselekmények száma nem fog csökkenni. A bűncselekmények számának csökkentésénél a megelőzésre kellene terelni a hangsúlyt, ami azt jelenti, hogy mindenkinek, aki tanul és később dolgozni akar, adjanak biztos megélhetést. Politikusaink viszont lenyúlják az adóinkat+ az EU-s támogatásokat, és azokból építtetnek magzuknak és rokonaiknak luxusvillákat, abból mennek a Bahamákra nyaralni. Emlékeztek, hogy Rióba Orbolini is kiment a foci VB-re, magáva vive Gazsi fiacskáját? Nos, azt a mi adóforintjainkból tette. HA a csalásért és a sikkasztásért is halálbüntetés járna és a törvény mindenkire egyformán vonatkozna, politikusaink száradó ruhaként lógnának a kötélen.

Nem, a politikusaink kezében a halálbüntetés nem az igazságszolgáltatás eszköze lenne, hanem arra szolgálna, hogy megfélemlítsék azokat, akik ellenük szólni mernének.

Hoppá! Abba kell hagynom, mert jön értem az ÁVÓ... akarom mondani...TEK!

2015. szept. 21. 08:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!