Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona normális? Halálbüntetés...

Vona normális? Halálbüntetés és abortusz tiltás együtt?

Figyelt kérdés

Egyre jobban tartok ettől az embertől! Hogy van az agyában, meghogy mi lenne ha ráeresztenék Magyarországra! Diktatúrát építene!

Hogy jön ahoz bárki is, hogy a más élete fölött ő döntsön? Ő adta netán? Azt hiszi van joga mást megöletni? Össze tudja egyeztetni a keresztény valláűs Ne ölj parancsával ezt? Én tudom, hogy vannak a társadalomra nézve nagyon káros emberek, de a megöletés mégis embertelen durva dolog.

Nem az embert kell eldobni, hanem amit vétett, inkább jó utra kell őket terelni, ha meg nem megy akkor elzárni!

Ezzel ellentétben, nagy keresztény lévén be akarja tiltani az abortuszt. Nyilván nem egy kellemes dolog, de vannak olyan helyzetek, és 100%ban nem biztonságosak a védekezések.

Mégis hol áll ő h megszabja annak az anyának meg kell szülni a gyereket, mégha nem is volt betervezve!És talán ő fogja felnevelni?! Mit képzel ez magáról? Normális ez az ember?

Csak az ő elképzelése lenne jó. Lásd miket csinál mikor más is feltűnik a politikai palettán: LMP, Szolidalitás Mozgalom...Tűzzel vassal küzd ellene, csakhogy a hatalmát megtartsa, és az összes szavazóját! Ő nem azt mondta, hogy neki Magyarország a fontosabb, nem az hogy ki irányít? Akkor miért nem örül, pl a Szolidalitás Mozgalomnak? Ez a pasi nagyon átlátszó, úgy viselkedik mint Orbán, hataloméhes, és kétszínű.

nem vagyok híve egyik pártnak sem!

2011. okt. 31. 14:57
1 2 3 4 5 6
 21/59 Heckler ***** válasza:
25%

"Önellátó börtönök lennének"

Melyik álomvilágodban? A szakképzett szabad embereknek sincs melójuk, te meg börtöntöltelékekkel akarod "önellátni" magukat?

"jó utra térítsék!"

A statisztikák azt mutatják, hogy a bűnözők túlnyomó többsége visszaeső, sőt, aki börtönben van, mind az, mert első nekifutásra csak felfüggesztettet lehet kapni lassan már az emberölésért is. Ezeket akarod jó útra téríteni?

"Milyen kegyetlenek itt sokan!"

Aztán nekiállsz az abortusz mellett korteskedni, aha, értem...

"Depressziós anya, durva apa, szegénység, lehet éhen is halna az a gyerek!"

Az előbb azt írtad, ne legyen kötelező gyereket szülni, én erre azt mondom, ilyen körülmények között ne legyen kötelező teherbe esni.

Mintha valami álomvilágban élnél, komolyan, ahol a gyilkosokból hithű keresztény lenne szép szóra.

2011. okt. 31. 15:56
 22/59 anonim ***** válasza:
52%

Már bocs kérdező, de te azon háborodsz el hogy ártatlan embereket ki lehet végezni a születésük előtt?

És még azon is fel háborodsz, ha felvetik, hogy inkább a sorozatgyilkosokat kéne? Akkor bizony te egy barom vagy. Kösd fel magad!

2011. okt. 31. 17:08
 23/59 A kérdező kommentje:
17:08 te vagy a barom! Nem érted a kérdést!
2011. okt. 31. 17:42
 24/59 anonim ***** válasza:
44%

végre EGY NORMÁLIS ARCOT IS LÁTOK EBBEN AZ ORSZÁGBAN!

Azt hittem már mindenki egy Jobbikot követő rasszista zombi lett a környezetemben ,de örülök neked! A nézeteid is igazán figyelemre méltóak! Bár én próbaképpen azért vonásra fogok szavazni de nem azért mert bírom hanem azért mert kíváncsi vagyok mit tud majd kezdeni a helyzettel...

2011. okt. 31. 18:58
 25/59 anonim ***** válasza:
57%

Ha választani kéne, én inkább a sorozatgyilkosokat ölném meg, nem a még meg sem született gyerekeket. Ők kinek ártottak, mit vétettek?

Te megölnéd az ártatlan gyerekeket, csak azért mert sokba kerülne a felnevelésük? Akkor megsúgom, hogy az életfogytig börtönbe zárt bűnözők eltartása sem olcsó mulatság.

2011. okt. 31. 20:11
 26/59 anonim ***** válasza:
47%

Bocs, hogy beleszólok, de az abortusz során nem hal meg senki. Ugyanígy nem mondjuk, hogy meghalt egy tyúk, amikor megsütünk egy tojást, vagy hogy megöltünk egy diófát, amikor megesszük a diót.

Az nem ember, mint ahogy a mag se fa.

2011. okt. 31. 21:38
 27/59 Heckler ***** válasza:
37%
Csakhogy a tojás az nem embrió, hanem csak egy petesejt. A példád nem igazán állja meg a helyét. Az ember meg nem maggal szaporodik.
2011. okt. 31. 21:42
 28/59 anonim ***** válasza:

Szerintem meg teljesen jogos ez az összehasonlítás. Az mellékes, hogy nem maggal szaporodunk, de gyakorlatilag a mag funkciója ugyanaz, mint az embrióé. Mégse ölünk meg egy fát, bokrot vele.

Az nem ember.

2011. okt. 31. 21:44
 29/59 anonim ***** válasza:

De ha tovább megyünk és azt feszegetjük, hogy miből lesz az ember, akkor ezentúl a spermát is elrakom befőttesüvegben, mert milliókat ölnék meg vele ha nem tenném.

Sőt kikérem magamnak, hogy a spermámat nem titulálják emberi lénynek.

2011. okt. 31. 21:48
 30/59 anonim ***** válasza:

Igen,ez elvezet oda honnan számítjuk önálló emberi lénynek a magzatot. Van aki szerint amikor a petesejt meg a hímivarsejt találkoznak ,van aki csak az önálló szívműködéstől, és van aki a születéstől.Véleményem szerint amíg az anya teste nélkül nem képes az életre addig nem önálló addig csak egy testrészféle amiről az anya dönthet, ha akar.A jelenlegi jogszabályok jók. Abortusz csökkentését a fejekben kell kezdeni,oktatás felvilágosítás.

Meg kell nézni akár csak ezen az oldalon is mennyi orbitális baromságot kérdeznek a fiatalok szexel , fogamzással, védekezéssel kapcsolatban.

2011. okt. 31. 21:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!