Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona normális? Halálbüntetés...

Vona normális? Halálbüntetés és abortusz tiltás együtt?

Figyelt kérdés

Egyre jobban tartok ettől az embertől! Hogy van az agyában, meghogy mi lenne ha ráeresztenék Magyarországra! Diktatúrát építene!

Hogy jön ahoz bárki is, hogy a más élete fölött ő döntsön? Ő adta netán? Azt hiszi van joga mást megöletni? Össze tudja egyeztetni a keresztény valláűs Ne ölj parancsával ezt? Én tudom, hogy vannak a társadalomra nézve nagyon káros emberek, de a megöletés mégis embertelen durva dolog.

Nem az embert kell eldobni, hanem amit vétett, inkább jó utra kell őket terelni, ha meg nem megy akkor elzárni!

Ezzel ellentétben, nagy keresztény lévén be akarja tiltani az abortuszt. Nyilván nem egy kellemes dolog, de vannak olyan helyzetek, és 100%ban nem biztonságosak a védekezések.

Mégis hol áll ő h megszabja annak az anyának meg kell szülni a gyereket, mégha nem is volt betervezve!És talán ő fogja felnevelni?! Mit képzel ez magáról? Normális ez az ember?

Csak az ő elképzelése lenne jó. Lásd miket csinál mikor más is feltűnik a politikai palettán: LMP, Szolidalitás Mozgalom...Tűzzel vassal küzd ellene, csakhogy a hatalmát megtartsa, és az összes szavazóját! Ő nem azt mondta, hogy neki Magyarország a fontosabb, nem az hogy ki irányít? Akkor miért nem örül, pl a Szolidalitás Mozgalomnak? Ez a pasi nagyon átlátszó, úgy viselkedik mint Orbán, hataloméhes, és kétszínű.

nem vagyok híve egyik pártnak sem!

2011. okt. 31. 14:57
1 2 3 4 5 6
 41/59 Heckler ***** válasza:

Szerintem meg azok veszélyesek a társadalomra, akiknek az élete mellett korteskedsz.

Csak úgy mellesleg megjegyzem, hogy pont a kereszténység fénykorában úgy csapkodták lefele a bűnözők fejét, mint annak a rendje, szóval ez a keresztény duma elég átlátszó.

2011. nov. 1. 22:44
 42/59 A kérdező kommentje:

Amikor kampányoltak, meg amikre felhívták az emberek figyelmét, meg amilyen megoldásokat javasoltak akkor még nekem is tetszett. De van amikor a radikalizmus nem jó, és annyira szembeötlő dolgok vannak, pl ezek amiket a kérdésben írtam, ami azt ordítja h veszélyesk, meg hataloméhesek, ja meg merev, fafejűek is!

Ha a bankok ellen lennének radikálisok, meg fafejüek, arra azt mondanám, oké hajrá.

2011. nov. 1. 22:46
 43/59 A kérdező kommentje:

22:44nek

Szerintem távol kéne tartani magunkat mindenféle politikai ideologiai agymosástól!!!

Csak abban kéne hinni, amiben meggyőződtük, meg logikusnak építő jellegűnek hiszünk, nem pedig annak hinni amit a szánkba rágnak politikusok, meg a média!

Azt látom, h sokan nem is gondolkodnak csak mennek vakon az Mszp, meg a Jobbik után mint a zombi! Akkor is ha a pirosra azt mondják h zöld. Olyan ostobák az emberek, vezethetők, manipulálhatók mint a birkák, tisztelet a kivételnek!

Nem értem sokan miért ragaszkodnak vmihez amikor azt ők is tudják h nem logikus, vagy értelmes, csakhogy folyton igazat adjanak egy pártnak.

2011. nov. 1. 22:52
 44/59 Heckler ***** válasza:
Szerintem meg azok, akik támogatják a halálbüntetést, már azelőtt is ezen a véleményen voltak, hogy a Jobbik egyáltalán létezett volna (pl. én, meg mindenki, akit ismerek).
2011. nov. 1. 22:58
 45/59 A kérdező kommentje:

22:58 nak te mit szólnál ha kapnál egy másik embertől halálbüntetést? Ha azt mondaná h nem élhetsz tovább? Mit szólnál ahoz ha eldöntené helyetted h élsz e tovább vagy nem? Nem éreznéd hidegvérűnek?

Úgy gondolod te nem kerülhetsz sose olyan helyzetbe h halálbüntetést kapjál? Véletlenül se fordulhat elő, h vmi balesettel kioltod a másik életét? És mondjuk azért halálbüntetés jár neked?

Vagy azt se tudod elképzelni a mai világban, h vmilyen bűncselekményényt a nyakadba varjanak, és akkor azért halálbüntetést kapsz? Azért megnéznélek h akkor is ilyen érzelemmentes vagy e!

2011. nov. 1. 23:25
 46/59 Heckler ***** válasza:

Halálbüntetést most sem balesetekért adnak, hanem visszaesőknek, és alapos bizonyítás után.

Itt egy példa:

[link]

Ha ezt a fickót a hűvösön tartják már az első alkalommal, akkor nem ölt volna meg további 30 embert.

Meddig kell tartson egy fickó ámokfutása, hogy végre kinyírják?

2011. nov. 1. 23:35
 47/59 Heckler ***** válasza:
Bár számomra már világossá vált, hogy neked fingod sincs, milyen helyzetekben ítélnek valakit halálra, már ha balesettel jössz, szóval asszem felesleges veled tárgyalni.
2011. nov. 1. 23:36
 48/59 anonim válasza:
Szerintem nem igazán,és remélem a sok agyament nem szavaz rá a következő választásokkor,mert akkor M.o.-nak annyi!...
2011. dec. 21. 17:38
 49/59 anonim ***** válasza:
Az USA-ban van halálbüntetés, és Romney be akarja tiltani az aboertuszt!
2012. okt. 27. 15:58
 50/59 anonim válasza:
Én ezekkel teljes mértékben egyetértek.A halálbüntetést szerintem simán ki lehetne szabni közveszélyes emberekre,az abortusz meg....anyák belegondoltok ezzel mit követtek el?A saját gyereketeket ölitek meg!egyáltalán felfogjátok ti ezt?
2012. nov. 12. 16:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!