Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit jelent Orbán Viktor sok...

Mit jelent Orbán Viktor sok helyen leírt "nem ortodox gazdaságpolitikája"?

Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 18:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%

23:36

Ha legalább középfokon tudnál magyarul olvasni, akkor megértetted volna a hozzászólásom lényegét.

Semmi különleges nincs a kormány gazdaságpolitikájában. Teljesen szokványos exportélénkítő és megszorító politika. Semmi "nem ortodox" nincs benne. Ezt a nemortodoxos zöldséget a hozzád hasonlók szórakoztatására találták ki, hogy ezen agyalj ahelyett, hogy valami lényegesebb kérdésbe üsd bele az orrod.

2011. okt. 31. 01:28
 12/16 anonim ***** válasza:
25%
Azt jelenti, hogy nem az ortodox, tehát a hagyományos zsidóknak hódolunk be.
2011. okt. 31. 02:49
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
10-es! Ritkán lehet ennyire jó stílusú és tartalmú elemzést olvasni pár sorban. Csak így tovább!
2011. okt. 31. 07:15
 14/16 anonim ***** válasza:
73%
Semmi különösebbet, csak kell a hangzatos sallang a csőcselék hívőinek. Gyakorlatban totális nyomor, megszorítások, az élet ellehetetlenítése, a politikusok további, pofátlan zsírosodása, a tények makacs, arcpirítóan hazug eltorzítása. Gyakorlatban a magánéletre rátelepedő, pofátlan beleszólás (hamburgeradó, lekváradó, betegek nem érnek semmit), vagyis totalitárius diktatúra van kialakulóban. Abban igazuk van, hogy egyedi, mert a magyar kormányon kívül nincs egy olyan elmebeteg, aki bevállalná.
2011. okt. 31. 09:09
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

10. vagyok

"Mint a fenti fogalmatlan nyivákolásokon lemérhető, a kommunikációs trükk ismét bejött."

Köszönöm tudok magyarul, azért reagáltam így a hozzászólásodrba mert picit felbosszantott hirtelen hogy szerinted ha valakinek ellenvéleménye van az csak gumicsont. Bizonyos értelemben én is csak fogalmatlanul nyivákoltam mert csak leirtam a véleményem de nem fejtettem ki 600oldalba.Csak picit erősnek találom rá ezt a kifejezést.

A gumicsont az ha valamelyik oldal a saját követőit hülyeségekkel eteti. A fidesz tényleg ezt csinálja a sajátjaival de az ellenzéket még pluszba hergelni hülyeség volna. A valós problémákon való rágódás az nem gumicsont, de te úgy írsz mintha szerinted ezek nem lennének valós problémák. Politikai döntéseket ilyen felelőtlenül és kapkodva még korábban nem hozott meg egy kormány sem. Kár a Bokroscsomaghoz hasonlítani, én csak annyi közös dolgot látok benne hogy mind2 rossz volt az embereknek. Csak még az utóbbi elérte a célját a mostani pont az ellenkező hatásokat váltja ki mint amit várnak tőle.

2011. okt. 31. 09:50
 16/16 anonim ***** válasza:

"azt hiszi hogy felül tudja írni a gazdasági törvényeket. úgy néz ki tévedett a király."

Nyilvánvaló volt. Ha valaki túlbecsüli a képességeit, azt hiszi, mindenki más hülye, csak ő nem, ő ért mindenhez, és jobban, mint bárki más, annak általában ez a vége.

2015. dec. 21. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!