Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ciki ma LMP szimpatizánsnak...

Ciki ma LMP szimpatizánsnak lenni?

Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 22:29
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Tény, hogy ellenzéki pártként nem túl erősek, de van koncepciójuk, és nem protest pártként léteznek, illetve nem ez a kizárólagos profiljuk. A baj velük, hogy nem igazán tudják megszólítani az embereket (persze a mellett, hogy homoszexuálisok, és pedofilok) egyébként elég határozott elképzeléseik vannak.

Felsőoktatási koncepció:

alternazív költségvetés: [link]

Kár, hogy nem tökösebbek egyébként, tényleg kicsit langyik, no meg Tel-Avivból írányíccsák őket és buuzik! Meg magyarellenes liberálbolsevikok!

2011. okt. 26. 00:08
 12/36 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem akik azt írjk, hogy ciki, azok nem túl objektíven szemlélik az LMP-t.

Mégis melyik ellenzéki párt nem "árnyékpárt" ebben a felállásban?

" de halány fingjuk nincs a politikához! "

Mert a többinek van, mi? :)

2011. okt. 26. 03:14
 13/36 anonim ***** válasza:
59%

"minimum buzának is kell lenni hozzá, szóval ja."

na kitört a kultúra...

2011. okt. 26. 03:14
 14/36 anonim ***** válasza:
28%

Az a baj, h buzykkal meg pedofilokkal van tele az egesz part meg a szavazotabor is.

Aoknak meg mindegy, h ki mit h csinal, toluk fel is robbanthatjak az orszagot, csak lehessen bu.zulni.

2011. okt. 26. 07:44
 15/36 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, hogy itt valaki úgy gondolja, elég sok pocsék dolog történt, ideje lépni valamit a normális élet felé. Hogyan zajlik ez? Vegyük sorra a fontosabb eseteket.

Először egyedül van. Szemben vele az összes párt és támogatóik.

Kis idő múlva talál másik kilenc hasonló gondolkodásút, pártot alapítanak.

A népnek erről fogalma sincs, de a pártok észreveszik, tudják mi fog történni, és prevencióként elkezdik lejáratni.

Most már néhányan tudni fognak róluk, ezekből egy kevesen utánanéznek, kicsodákról is van szó, a többi pedig együtt fújja a szólamot a pártokkal.

Valamiért összejön nekik egy pár mandátum a parlamentben. Vajon hogy sikerült az ellenszélben, bizalmatlanságban?

És most jön a nagy kérdés! Mit kellene tenni, hogy többséget szerezzenek, kormányra kerüljenek? Pénzük, nagyjából amit összeadnak, infrastruktúrájuk, amit megteremtenek saját kézzel, meggyőző erejüket folytonosan rombolják, akiket meg kellene győzni, már senkinek nem hisznek, senkiben nem bíznak. Többségüket csak egy dolog érdekli: kap e lóvét (élni valamiből kell).

Szóval az első pár lépés ciki! Persze, ha már az utolsónál tartunk, akkor nem ciki. Mindenki cikivel kezdi - de hogy jut el a nem cikiig? Mindenki cikizhet, akinek fogalma sincs, mit kellene tenni? Nálunk a pályán kívülről bekiabálás, és betartás a menő?

Mellesleg aki az LMP rövidítést ismeri, nem kérdez olyanokat, mint fentebb. Mindenhez hozzászólnak, mert ez a dolguk. Ha nem tennék, az lenne a baj. Vannak konkrét javaslataik, de többségüket csak a honlapjukról tudhatod meg (ha hajlandó vagy olvasni), mert a média nem ismerteti, a T. Ház napirendre sem veszi, már a bizottságoknál elvérzik. Kivéve, ha nagy pártnak is jól jön, akkor viszont kisajátítják (ismerős jelenség pár évszázada).

Nem vagyok LMP rajongó. Viszont szeretem az objektivitást. A tévedés jogát fenntartom, de csak józan érvelést hallgatok meg - máshoz drága az időm.

2011. okt. 26. 12:03
 16/36 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem elég ciki egy magyar liberális pártra szavazni (azért írom elé azt, hogy magyar, mert itt kissé furán gyakorolták eddig a liberalizmust, gyakorlatilag kimerult a korlátlan bunozocigány, bzi és egyéb, normális értékrendu emberek korében nem túl népszeru elemek mosdatásában), viszont mivel nem vagyok tisztában a programjukkal, így nem igazán akarom az észt osztani.
2011. okt. 26. 12:18
 17/36 anonim ***** válasza:
48%
Gyöngyöspatai viselkedésük óta ciki
2011. okt. 26. 12:20
 18/36 anonim ***** válasza:
Akik az LMP-re szavaztak azk legtöbben csak kizárásos alapon:)
2011. okt. 26. 14:58
 19/36 anonim ***** válasza:
Én mióta láttam a szívecskés meg halacskás plakátjaikat a választások előtt cikinek tartom. Basszus... Ez politika, nem homi buli hirdetés.
2011. okt. 26. 16:16
 20/36 A kérdező kommentje:
Miért homoszexuálisok az LMP-sek? Szerintem a legtöbb ide kommentelő jobbikszimpatizáns kifejezetten buta, maradi, szűk látókörű és befolyásolható. Ezt nem bántásnak szántam, ez objektív tény. Tragikus, ha valaki, vagy valakik ennyire alacsony szellemi nívóval rendelkezik/rendelkeznek, sajnálom őket. Ha valakit azzal meg lehet fogni, hogy zsidó, buuzi, vagy pedofil azzal tényleg valami gond van. Szerintem talán elemiben volt divat ilyenekre ráharapni. Sajnálom, ha megbántottam valakit, de ez az igazság.
2011. okt. 26. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!