A Jobbik és a Magyar Gárda miatt ciki hazaszeretőnek lenni?
Figyelt kérdés
Régen felnéztek a nagymagyar emberekre, most meg kiröhögik őket.
A jobbik és a MG hülyéskedései miatt nézik le manapság a jobban jobboldali embereket vagy más okok miatt?
2010. júl. 23. 18:34
2/29 anonim válasza:
ki számára ciki?Nem ciki csak a liberális gondolkodás,mára elkorcsosult követői szerint.
3/29 anonim válasza:
Miféle "hülyéskedésekről" beszélsz?
4/29 anonim válasza:
hát persze, most az utóbbi 1-2 évben kezdték el kiröhögni azt aki magyarnak vallja magát ugye?
5/29 anonim válasza:
öreg! előszőr is már évek óta lenézik azt, aki például Kárpátia koncertre jár, semmi köze a Gárdának, és a Jobbiknak
én nem vagyok nagy hungarista, de a hazaszerető embereket pontosan a Jobbik miatt kedveltem meg
úgyhogy a te kérdésedet nevezzük inkább hülyéskedésnek
6/29 Voltaire válasza:
Nem, nem "ciki" annak lenni. Az a "ciki" amikor mindent abból vezetsz le, hogy magyar vagy, látványosan hülyeségeket írsz "hazaszeretetből", kijelented, hogy amit te akarsz, az a "magyar érdek" és a minimális objektív szemlélet sincs meg benned, plusz, ezt számon is kéred másokon.
8/29 clint válasza:
És te nem provokálsz mi???
Ki tartja cikinek őket és ki nézett fel rá régebben???
Talán inkább az a ciki, hogy el van döntve, hogy az ország külföld kezébe kell kerüljön, és megpróbálják az igazi Magyar Keresztény embert (nem olyant mint te) ellehetetleníteni.
9/29 anonim válasza:
Szavazzatok nyugodtan a Jobbikra a hazaszeretet miatt, csak a hazaszeretetből nem biztos, hogy fognak munkahelyek teremtődni illetve nem fog nőni az életszínvonal...
10/29 anonim válasza:
Nevess az azokon akik az igazakon nevetnek és jutalmad lesz a menyben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!