Manapság azért "ciki" hazaszeretőnek lenni, mert ha ezt meghallja egy cigány, rögtön kést nyom a hátadba.
2010. júl. 24. 14:26
13/29 anonim válasza:
Nem!A jobbik csak 2005-ben alakult meg.Az ilyen embereket már előtte is lenézték sokan,csak most van mire kenni.....
2010. júl. 24. 19:00
14/29 anonim válasza:
A jobbik lenézi Kertész Imrét, Telekit, Neumannt és igen ha őket lennézik a vallásuk miatt az egész nemzetett lenézik.
2010. júl. 24. 23:51
15/29 anonim válasza:
Sokan úgy tesznek, mintha a bennünket senki sem gyűlölne, mi viszont mindenkit gyűlölünk ok nélkül. Ez egy ostoba felfogás.
2010. júl. 26. 08:37
16/29 anonim válasza:
Hát igen, a Jobbik egy viccpárt, én ezért sem szavaznék rá semmi pénzért, pedig én igenis hazaszerető vagyok és "nagymagyar"...
2010. júl. 26. 22:17
17/29 clint válasza:
23:51
megkérdezhetem ezt honnan veszed? Csak leülünk és kitalálunk történeteket. A jobbik felemeli a szavát a politikus és cigánybűnőzők ellen. Húú, hát a politikusok közt sok a zsidó, a cigányok meg cigányok ugyebár!!! Na akkor ez náci párt!! Sőt! Biztos Naumannt és Telekit is lenézik!!!!
Kicsit már kezd eldúrvúlni ez a fantázia!
A Kertészt meg inkább hagyjuk, mert akitől visszavonják a Nobel díjat (mert kiderül a sok hülyeség amit leírt) azt nem tudom miért kell már nemzeti hősnek avatni.
2010. júl. 26. 22:26
18/29 anonim válasza:
a kérdés feltevője biztosan valami kis elkényeztetet, 12 éves kommunista szülött lehet…
Szerinted az ciki ha valaki szereti a hazáját/népét ?
2010. aug. 9. 11:11
19/29 anonim válasza:
xD én pl rühellem az ilyen magát ősmagyarnak/szittya-harcosokat tartó hülyéket (Jobbikosok döntő többsége) xD
2010. okt. 31. 20:12
20/29 anonim válasza:
Nem ciki. Épp a Jobbik volt az akik az embereknek visszadták a belőlük módszeresen kiölt hazaszeretet. És felléptek az idegenek ellen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!