Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kuruc infó : A csalás csak...

Kuruc infó : A csalás csak akkor nem az ha szittya népünk derék fiai csinálják?

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 21. 20:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon izgulok. Olyan szép az az overall!
2011. okt. 21. 23:31
 12/17 anonim ***** válasza:
53%

vajon miért van olyan megítélésünk külföldön, amilyen?

ezért.

hogy a saját igazunk érdekében kihasználunk minden szari kiskaput, ami fellelhető egy szabályban, csak azért, hogy a mi overallunk győzzön. szerintem elég sok személy volt, aki rondának tartotta a ruhát, de a "magyar vagyok, magyarra szavazok" mentalitást követve büszke hazafiassággal az általunk nevezett ruhára szavaztak.

valóban, a a jog és etikusság külön fogalmak, de nem azért tart itt az ország, mert 1-2 ember a felünk felett kihasználta ezt a különbséget?

vissza a kérdéshez: felesleges emögött is országos összeesküvést sejteni, egyszerűen vannak helyek Európában (tehát kb az összes többi ország), ahol nem tapsolják meg az ilyen dolgokat és nem ezt nevezik hazafiasságnak.

a kuruc.infóról meg mindenki tudja, hogy ha ugyanez megesett vna Izraellel, akkor rögtön jönne a mocskolódás, h az a bizonyos népcsoport ezen is nyerni akart és ez sárba tiporja büszke nemzetünket... stb... stb...

2011. okt. 22. 00:03
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ez most a legnagyobb probléma valóban...
2011. okt. 22. 00:36
 14/17 anonim ***** válasza:
44%

Bocs..En nem tudtam vegigolvasni a cikket,mert megakadt a szemem a fejle'c alatti cimsoron...Antimagyarizmus,Ciganybu"nozes,Zsido'bu"nozes,a turulboltos reklamon meg egyenesen bebo"gtem!:D

Gyerekek!Ez ma'r VICC!:D

2011. okt. 22. 01:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

1.Lehet, h maga a keszito szervezte meg az egeszet, mert ebbol neki penze van.

Egyebkent meg van az a Eurovizios dalfesztival, erdekes ott Covenant meg a tobbi nem volt fennakadva, h hasonlo cselekkel nyernek egyesek.

Ejnye-ejnye Covi, az a franya kettos merce:)

2011. okt. 22. 07:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért nehogy már magyar sajátosságnak tartsátok az "amit a szabály nem tilt, azt szabad" mentalitást. Vagy tán a magyarok találták ki például a lehúzós betelefonálós műsorokat, az apróbetűs részbe bujtatott banki szerződéseket, az alacsony kamattal tömegeket átverő devizahiteleket is?
2011. okt. 22. 11:15
 17/17 A kérdező kommentje:

ma 11:15

Pontosan így van! Ez a mentalitás csak akkor nem erkölcstelen...

2011. okt. 22. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!