Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Derék alá érő hajból bulira...

Derék alá érő hajból bulira milyet csináljak?

Figyelt kérdés

2 hét múlva buliba megyek, de nem szeretném az utolsó pillanatra hagyni a dolgot.A hajam majdnem a fenekemig ér, barna, egyenes, de nem épp szögegyenes, vannak benne hullámok is, de nem olyan szépek:SA frufrumat most növesztem, kb az államig ér.Mit ajánlotok?Ha tudtok képeket is linkelhettek, de nem fontos:)

15L

2010. máj. 9. 18:31
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
egy ötlet: a pajeszodnál kétoldalt be lehetne foni vékonyodó fonással. majd hátulról fokozatosan összegumizni fekete hajgumival. olyan lenne mint egy szép fonott kalács vég.
2010. máj. 9. 18:37
 2/9 anonim ***** válasza:
10%
pajesz??? ---xĐ---
2010. máj. 9. 18:40
 3/9 anonim válasza:
nem tudom hogy mire gondolsz vágásra vagy csak 'stylingolásra'(XD).. de ha begöndörited és a fufrudat ilyen kis bukliba a fejed tetejére rakod(nem tudom elmondani normálisan:W:W) szerintem az tök jó lenne
2010. máj. 9. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:
2010. máj. 9. 19:03
 5/9 anonim ***** válasza:
32%
Vállig érőt. Tuti siker a pasiknál. Én is örülnék, ha megint olyan hajam lenne, csak sajna azzal tényleg havonta kell fodrászhoz járni, erre pedig már nincs időm. Most nekem is ilyen lógó izé a hajam, ezerszer szexisebb és nőiesebb egy vállig érő, trendi frizkó!
2010. máj. 9. 20:05
 6/9 anonim ***** válasza:
2010. máj. 9. 22:36
 7/9 anonim ***** válasza:
2010. máj. 10. 17:30
 8/9 anonim ***** válasza:
[link] ilyennel tuti sikert aratsz :D
2010. máj. 10. 17:31
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem, nem vágni akarok, imádom a hajamat, még ha sok baj is van vele:PSzóval csak a "stylingolásra" kérnék tippeket:D

És köszi minden eddigi választ, még írjatok, aztán kipróbálom addig őket, hogy mi hogy áll:D

2010. máj. 10. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!