A fidesz miért csak az elmúlt 8 évet hibáztatja? Mikor ő alattuk is arányában közel ugyanannyival nőt az államadósság? Azt miért nem kell vizsgálni?
AZ mszp 8 éve alatt 37,732 mrd euróval nőt az államadósság. Ez 4 év alatt 18,866 mrd. A fidesz az ő 4 évük alatt 15,723 mrd-vel növelték.
ma 13:55
És ehhez tartozik, hogy pomt Orbán az aki nem tartja tiszteletben az AB-t.
Jól elbeszélgetünk, ennek örülök!
Sok igazságot írsz!!!! DE....Azért nem jussunk el odáig, hogy Orbánt, és Gyurcsányt egy lapon említsük...!
Orbánt lehet szeretni nem szeretni, de aki nem veszi észre, hogy ez a fickó egy zseni, annak nincs politikai minőség érzéke. A Bal-Lib média, és az MSZP-t az Orbáni gyűlölet tartja össze....: Valahogy így fogalmazott Fábry Sándor! (nem pontosan idéztem...)
Az adókulcsról egy-két mondatot: Itt van egy téveszme..Nem az adókulcs, ha nem az adójóváírás kivezetése miatt jártak rosszul az emberek...! Ők kárpótolva lettek valamilyen formában..!..
És, ami a legfontosabb: az adókulcs jövőre érik be...!
Én bizakodom, pedig sz@arul élek...! És igazad van, hogy sok olyat csinálnak, amit az MSZP alatt kritizáltak...!
De nekem van még egy fő problémám, ami nekem és szerintem még sokunknak nagy sérelme. AZ MSZP az MSZMP a diktatórikus állampárt utódja! Ezt is kimondta az alkotmánybíróság! AZ MSZP az MSZMP utolsó kongresszusán alakult! A Fidesz, akkori MDF,SZDSZ a rendszerváltó pártok, is váltották le az akkori rezsimet...! Ilyenkor szokták mondani, hogy más pártban ülnek, akkor kommunisták.. Ez igaz..De totál nem mindegy, hogy az utódpártjában vagy egy kommunista ellenes, demokráciában hívő pártban!
Orbán meg amúgy is sokat tett a rendszerváltásért...! És véleményem szerint a legjobb kormány az Első Orbán-Kormány volt! Dupla minimálbér emelés, családtámogatás, diákhitel stb...! Utána jött az MSZP, és most Fidesz!
Még Fodor Gábor is elismerte, hogy nem túl jó állapotban adták át a Fidesznek a hatalmat 2010-ben..És félreértés ne essék...Én sem teljesen ezt vártam...!
Üdv
"És, ami a legfontosabb: az adókulcs jövőre érik be...! "
Matolcsy azt ígérte, hogy már 2011-re lesz hatása. Az ezidáig elmaradt.
"Én bizakodom, pedig sz@arul élek...! "
ÉS itt a lényeg. Sokan bíztak a fideszben mint utolsó remény. De mára azoknak a fele már rájött, hogy ismét átverték őket.
"Fidesz, akkori MDF,SZDSZ a rendszerváltó pártok, is váltották le az akkori rezsimet...! Ilyenkor szokták mondani, hogy más pártban ülnek, akkor kommunisták.. Ez igaz..De totál nem mindegy, hogy az utódpártjában vagy egy kommunista ellenes, demokráciában hívő pártban! "
Azért kommunista ellenesek mert ezzel szavazókat szereznek. ah komolyan is gondolná a fidesz amit gondol nem félne az ügynökaktáktól.
Alapokban értsük legalább egyet!
Orbán az egyik, ha nem a legnagyobb kommunista ellenes politikus! Ezért harcolt! ....Nagy Imre újratemetés...stb...
Az adókulcsnak volt 2011-ben már hatása, de 13tól teljesedik ki! Persze ne értsd félre nem minden jó, de nem annyira rossz, ahogy sokan állítják! Valaki rosszul él, valaki jól, persze a szegényebb ember jóval több!!!!
Ügynöklista: Ezzel tudod mi a baj? Hogy nem csak a gonosztevők szerepelnek rajta, hanem azok is, akik rá lettek kényszerítve, meg lettek fenyegetve stb...Ők nem akartak ügynökök lenni, de muszáj volt!Ezért nem hozzák ilyen formában nyilvánosságra őket!
És azt látom,mint írtam inkább a multikat adóztatja...Most, hogy átterhelték e vagy nem ....., de a lényeg, hogy a szándék az, hogy ne minket kisembereket!!! Telefon, csekk adó: Ez mégis csak jobb, mintha adót, emeltek volna vagy fizetést csökkentettek volna! Inkább fizessen MINDNEKI 10 ft-ot, mintha egy réteg fizetne több ezret! Ez a lényeg! EURÓPA számos Országában a válság miatt nyugdíjcsökkenés, fizetéscsökkenés, elbocsátások vannak, nálunk meg legalább nem csökkentek a fizetések, sőt még reálértéken nőttek is! És a reálértéken ténylegesen nőtt!!! Ezek nagy eredmények, bár tudom, hogy ettől még az életünk nem lesz jobb, ha ugyanannyi vagy egy picit nőtt a fizetésünk, de legalább valami!!!
És még egyszer az udvariasság kedvéért, egy-két dologban tán egyetértünk! :D xd xd
2Orbán az egyik, ha nem a legnagyobb kommunista ellenes politikus! Ezért harcolt! "
Orbán egy volt KISZ titkár, aki elég erősen ellenzi az ügynökakták napvilágra hozását. Nem véletlen. Kiderülne, hogy a fidesz/KDNP-ben is sok volt ügynök és ügynök rokona foglal helyet. ÉS nem csak szegény emberek vannak benne akiket rákényszerítettek.
"És azt látom,mint írtam inkább a multikat adóztatja...Most, hogy átterhelték e vagy nem "
Ezt maga Orbán is tudja, hogy át lesznek terhelve, de így sokkal szebben néz ki a megszorítás.
"sőt még reálértéken nőttek is! És a reálértéken ténylegesen nőtt!!!"
Nem.
"Az adókulcsnak volt 2011-ben már hatása, de 13tól teljesedik ki! "
Matolcsy azt mondta, hogy 2011. DE semmi pozitívumot nem hozott. Ezt a fidesz is belátta, de nem visszakozhatnak.
Ez egy bukás volt. (Egyáltalán ki az az idióta aki ilyet tesz a válság közepén? Ja Matolcsy.)
Köszönöm!
A KISZ titkárt tudtam, hogy előveszed xd xd xd :D
De leírtam, miért...., és, hogy Orbán volt e azt nem tudjuk! (ha volt, általában a Bal oldal szajkózza én még eddig bizonyítékot nem láttam, de ha volt is:), de nagyon fiatal volt, de ha volt is, utána szembe ment a rendszerrel, ez tény!!!
Egy olyan adórendszer nem tud megbukni, amely 2013-tól lesz 100% bevezetve...! Az viszont igaz, hogy sokan jártak rosszul! Mamám mi lesz, ha beválik??? Tudom és ha nem? És ha mégis??? Akkor mi lesz a kritizálók véleménye? Persze lehetne jobb is! Szerintem 2014-ben újraválasztják őket (vagy a Jobbik, vagy jön az MSZP, de az utóbbit NEM...!), ha nem is lesz 2/3-ad, de megnyerik, van még 2 évük, hogy bizonyítsanak! És, hogy bal-lib közgazdászok meg sok okos értelmiség mit mond, engem azért nem érdekel, mert eddig nem nagyon volt igazuk...!
Magyarország Diktatúra , nincs sajtószabadság stb..Aki ilyeneket állít, azokat komolyan lehet venni????
Na További Szép Napot Kedves Kérdező
Üdv
"Egy olyan adórendszer nem tud megbukni, amely 2013-tól lesz 100% bevezetve...! "
De 2011-ben se hozta azt amit vártak. Éppen semmit nem hozott. 2010-ben azt szajkózták, hogy majd jobb lesz jövőre. De SEMMI nem változott. Nem lett jobb. Most varga mondja, hogy majd 2013-ban lesz teljes egy kulcs. Igen kb 2%-al lesz kevesebb. HA 2 évig nem hozott javulást, majd pont az a 2% fog. Csak etetik az embereket ezzel.
"És, hogy bal-lib közgazdászok meg sok okos értelmiség mit mond, "
Ezt nem csak baloldali közgazdászok mondják. hanem mindegyik aki nem fideszes. HA független akkor is azt mondja. Egyáltalán miért lehet hinni a fidesznek azt mond meg? Végig hazudták az elmúlt 10 évet. Orbán egy rohadt köpönyegforgató hazug.
Már jobboldali közgazdászok szerint is hülye Matolcsy.
De egy egyszerű kérdés:
Ha végig azt hajtogatták, hogy majd 2011-ben (és idén ) már nagy javulás lesz, de ez elmaradt és semmi se javult, sőt inkább romlott, akkor miért lenne jobb majd 2013? Egy nagyon kis változás lesz, de ez nem olyan mértékű ami óriási eredményt hozna ha eddig nem hozott. (félszúperbruttó kivezetése és ez által írtam a kb 2%-ot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!