Nem dávid kérdése:
Kiszámoltátok már hogy fizetésetek hány %-át adózzuk le?
Figyelt kérdés
én 135ezer brutot keresek. kézhez kapok 100ezret. Akkor alabból leadózok 35ezret. Utána maradék 100ezerből bármit veszek a boltba azon 25% áfa van. Akkor már a 100ezerből 25ezer megint visszamegy az államhoz. Persze ha alkoholt vagy benzint veszek még többet adózok. Tehát tulajdonképpen minden második megkeresett forintom adó. Kérdésem hogy miért??? miért vesz el ennyit az állam?2011. okt. 17. 22:56
21/39 anonim válasza:
Közel kétszáz dolgozóm van. Elég felületesen olvastad a hozzászólásaimat. A sikereimnek semmi köze nincs a Fideszhez, csak a saját tudásomnak. Az már más kérdés, hogy azt látom nagyrészt helyesnek amit ők csinálnak. Vannak hibáik, nem tagadom, de jót akarnak. Jobbat mind eddig bárki más.
22/39 anonim válasza:
Majd ha a te gyerekedet kell megmenteni, megnézném hogy azzal foglalkoznál e hogy mennyit tesz el a sebész aki megmenti a fiadat hogy ne kelljen tolószékbe kerülnie. Ha ez nem ér meg neked hálapénzt, akkor csak egy szánalmas ember vagy, aki csak irigykedni tud és gyűlölködni. Az biztos hogy nincs egy gyereked sem.
23/39 anonim válasza:
Másrészt meg az én adózott pénzemet kapja meg tőlem, a gazdaság nem ezért nem virágzik.
24/39 anonim válasza:
Ha az elköltést is figyelembeveszed, tehát ÁFA, jövedéki adó stb, akkor a fizetésed megközelítőleg 80-85%-át adóként fizeted be.
25/39 anonim válasza:
" A sikereimnek semmi köze nincs a Fideszhez, csak a saját tudásomnak."
Tudásod nulla. Tehát mégiscsak benne lehet a Fidesz keze.
27/39 anonim válasza:
kolopele
2000 embernek adsz munkát és itt b*szod a rezet a gyakorikérdéseken? nincs neked jobb dolgod?
én biztos nem itt töltenék órákat
nem vagy normális az biztos
és havi 2 misi igen szerény ebben az esetben
15 misi csak évente, ez egy 200 fős cég esetén igencsak túró
29/39 anonim válasza:
Valóban nem olyan sok 15 millió. Viszont ha hozzáveszed az év végi nyereséget, ami általában 30-50 milliót jelent még tisztán, akkor azért nem olyan vészes a helyzet. Azt meg hogy éjszakánként amikor már mindenki alszik mit csinálok, az az én dolgom. Mellette dolgozom is közben a gépen, tervezek, miegymás. Most meg elkapott valami vírus, azért vagyok itthon a héten. Szerintem viszont nem kell nekem itt magyarázkodni. Pár mai hozzászólóból viszont levontam azt a következtetést hogy nem főként az értelmes réteg az valóban akik itt írogatnak. Veled semmi gond, ahogy még egy-két másikkal sem, viszont a 36 % - os meg az 50% - os elég gáz.
30/39 anonim válasza:
23:55
Ne okoskodj arról, amiről fogalmad sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!