Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyeseknek mi a bajuk azokkal...

Egyeseknek mi a bajuk azokkal akik irodában dolgoznak és nem fizikai munkát végeznek? Úgy tekintenek ezekre mintha nem csinálnának semmit.

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 14:18
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
92%

"akkor a egyszerű tenyeres-talpas melós is tisztelni fogja a menedzseri munkádat és azt hamarabb belátja, hogy viszont amit te tudsz, azt ő nem tudja elvégezni. "

Hát igen, a fényezettseggű aktakukacok nagyképű cinizmusa is hozzájárul a róluk kialakult negatív képhez...Nem feltétlenül csak a "tenyeres-talpas" melósok körében.

2011. okt. 3. 08:23
 32/34 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos ez a legtöbbször éppen fordítva szokott menni. Az irodai dolgozók többsége (és nagy tisztelet a kevés kivételnek) elképesztően magasan hordja az orrát és szörnyen lekezelő egy fizikai melóssal - már ha egyáltalán lealacsonyodik addig, hogy hozzászóljon. Nem értem, miért van ez, de nagyon szomorú.
2011. okt. 3. 12:12
 33/34 A kérdező kommentje:

""Tehát van valami munkálya."

Munkálya???Kérdező, remélem, Te nem irodában dolgozol.A munkáját j-vel írjuk, ezt még én is tudom, pedig nem dolgozom irodában."

Ha láttad volna utána azonnal korrigáltam a hibám.

2011. okt. 3. 12:51
 34/34 anonim ***** válasza:
94%

12.12-nél a pont.

Nem csak ebben az estben van az, hogy egyfajta viselkedésre , csak reagál a környezet.

Ha valaki attól képzeli magát különlegesen okosnak és felsőbbrendűen képzettnek , mert valahogy átbukdácsolt valami semmirevaló egyetemen.Mert a családja bevállalta az anyagi áldozatot .

Nos az ilyen egy sötét elméjű ,beteg lény.

Ha aztán valami rokon cégénél állást kap ,ahol hamar kiderül , hogy NEM TUD SEMMIT ,ilyenkor csakis a bársonyos nyelvén múlik, hogy lesz e türelmük kivárni míg a sötét agyába némi világosság és valamira való használhatóság reménye felvillan, vagy kivágják egyből mint macskát.... és aztán rinyálhat kedvére, hogy nem kap képzettségéhez megfelelő állást:)

Nekem az a meglátásom ,hogy az irodákban dolgozók több mint fele csak azért van ott mert valakinek a valakije, vagy valamije.És ezt a melósok is tudják .Mert nem mind ostobák ők sem . Sőt!

2011. okt. 3. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!