Egyeseknek mi a bajuk azokkal akik irodában dolgoznak és nem fizikai munkát végeznek? Úgy tekintenek ezekre mintha nem csinálnának semmit.
"akkor a egyszerű tenyeres-talpas melós is tisztelni fogja a menedzseri munkádat és azt hamarabb belátja, hogy viszont amit te tudsz, azt ő nem tudja elvégezni. "
Hát igen, a fényezettseggű aktakukacok nagyképű cinizmusa is hozzájárul a róluk kialakult negatív képhez...Nem feltétlenül csak a "tenyeres-talpas" melósok körében.
""Tehát van valami munkálya."
Munkálya???Kérdező, remélem, Te nem irodában dolgozol.A munkáját j-vel írjuk, ezt még én is tudom, pedig nem dolgozom irodában."
Ha láttad volna utána azonnal korrigáltam a hibám.
12.12-nél a pont.
Nem csak ebben az estben van az, hogy egyfajta viselkedésre , csak reagál a környezet.
Ha valaki attól képzeli magát különlegesen okosnak és felsőbbrendűen képzettnek , mert valahogy átbukdácsolt valami semmirevaló egyetemen.Mert a családja bevállalta az anyagi áldozatot .
Nos az ilyen egy sötét elméjű ,beteg lény.
Ha aztán valami rokon cégénél állást kap ,ahol hamar kiderül , hogy NEM TUD SEMMIT ,ilyenkor csakis a bársonyos nyelvén múlik, hogy lesz e türelmük kivárni míg a sötét agyába némi világosság és valamira való használhatóság reménye felvillan, vagy kivágják egyből mint macskát.... és aztán rinyálhat kedvére, hogy nem kap képzettségéhez megfelelő állást:)
Nekem az a meglátásom ,hogy az irodákban dolgozók több mint fele csak azért van ott mert valakinek a valakije, vagy valamije.És ezt a melósok is tudják .Mert nem mind ostobák ők sem . Sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!