Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyeseknek mi a bajuk azokkal...

Egyeseknek mi a bajuk azokkal akik irodában dolgoznak és nem fizikai munkát végeznek? Úgy tekintenek ezekre mintha nem csinálnának semmit.

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 14:18
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
41%
Az, hogy nem hajtanak semmi hasznot. Egy fillért nem termelnek meg csak élősködnek.
2011. szept. 30. 16:09
 22/34 A kérdező kommentje:

"Az, hogy nem hajtanak semmi hasznot. Egy fillért nem termelnek meg csak élősködnek."

Mond ezt pl egy informatikusnak. Ők pont termelnek.

2011. szept. 30. 16:24
 23/34 anonim ***** válasza:
73%
Ha élősködnek az nem csak az ő hibájuk, hanem a cégvezetésé is, mert csak azon lehet élősködni aki hagyja. Ezeket a cégeket nem tudom sajnálni.
2011. szept. 30. 16:29
 24/34 anonim ***** válasza:
63%

16:09

Csak lehet te pont nélkülük képtelen lennél egyetlen egy forintot is kapni a munkádért.. csak dolgoznál, csak dolgoznál, a munkád eredményét meg senki sem vásárolná meg :)

2011. szept. 30. 16:30
 25/34 anonim ***** válasza:
92%
ha nem hajtanak semmi hasznot, akkor kíváncsi lennék, milyen pofával néznél, ha 10-én nem lenne leszámfejtve a béred, vagy nem lenne teszemazt fűtés a munkahelyeden, mert nem utalta át senki a számlákat, vagy bemennék az orvosi rendelőbe és nem látnának el, mert az a semmirekellő irodai alkalmazott nem intézte volna el a TB-t, vagy ilyenek....vagy éppen senki nem rendelte volna meg a munkaeszközödet....tudom, hogy nehéz a gondolkozás, de hasznos
2011. szept. 30. 16:34
 26/34 anonim ***** válasza:
63%
a 16:09-esből pont ezért nem lesz soha irodai dolgozó :) képtelen gondolkodni :)
2011. szept. 30. 16:36
 27/34 anonim ***** válasza:
81%
A Vállalkozó a Menedzser és a Szakember nélkül bukásra van ítélve, a Menedzser a Vállalkozó nélkül „mütyüröket” fog pakolni kis szürke dobozokba, amíg egyszer csak rádöbben semmi értelme a mütyüröknek és a dobozoknak…., A Szakember a Vállalkozó nélkül inaszakadtáig dolgozik, ez így megy nap nap után, mígnem egy nap észreveszi, hogy valaki cége helyére egy autópályát épített......!!!
2011. szept. 30. 16:51
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Volt már tapasztalatom olyan irodistával, aki mint az állat, úgy végezte a munkáját, hogy minden oké legyen, de olyannal is, aki tessék-lássék módon eltöltötte valahogy a 8 óráját, és még mellé bunkó is volt.

Az lenne az igazi, ha végre nem lenne trendi lenézni egymást akármi miatt is.

2011. okt. 1. 21:43
 29/34 anonim ***** válasza:
94%

Mert nagyon sokan közülük tényleg nem csinálnak semmit, ehhez képest viszont jól meg vannak fizetve!

A munkahelyemen is saját szememmel láttam nem egyszer, hogy az irodai dolgozók a munkaidő háromnegyedét netezéssel töltötték, maradék idő elment komótos ebédelésre, meg panaszkodásra az udvaron, hogy jajj, de sok a munka!

Ismerek egy-két olyat is, aki számlázással foglalkozik, legalább is, azzal kéne munkaidőben foglalkoznia, ehelyett szintén netezik és röhögve meséli, hogy fórumozgathat, megint nincs bent a főnök.

Aztán az egyszeri ember meg csodálkozik, ha "véletlenül" több százezres számlát küldenek ki neki,mert a drágalátos adminisztrátor elcseszte az egészet, mert nem oda figyelt!

az ellenszemvemet csak fokozza, hogy ezek közül sokan még viselkedni sem tudnak,a hivatalban sokszor olyan bunkó ügyintézőkkel lehet találkozni, hogy szívem szerint inkább a takarítónőt kérném meg, hogy intézze az ügyem, mert az százszor normálisabb!

2011. okt. 3. 08:11
 30/34 anonim ***** válasza:
7%

"Tehát van valami munkálya."

Munkálya???Kérdező, remélem, Te nem irodában dolgozol.A munkáját j-vel írjuk, ezt még én is tudom, pedig nem dolgozom irodában.

2011. okt. 3. 08:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!