Online fogod kitölteni a népszámlálási kérdőívet?
Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 09:26
31/40 anonim válasza:
Én ma kaptam meg. Még nem tudom hogy online vagy sem fogo kitölteni.Szerintem egyszerübb lesz nekem segitséggel.(vagy anyummal közösen)
32/40 anonim válasza:
Természetesen teljesen egyetértek azzal aki interneten tölti ki, viszont nagyon sok téves információtok van.. én idén bevállaltam a számlálóbiztosi posztot diák vagyok nem közalkalmazott.. és valóban aki beengedi a számláló biztost sőt nem is fontos beengedni a lényeg hogyha a számláló biztos segítségével töltitek ki a kérdőívet azzal támogatjátok őket magyarul pénzt kapunk érte
33/40 anonim válasza:
Én csak azt mondtam, hogy 10 éve kizárólag közalkalmazottak végezhették ezt a munkát. Mostmár bármilyen "jöttment" csinálhatja.
34/40 anonim válasza:
12:24-es, az "egy lakcímhez tartozók" nem azt jelenti, hogy hova vagy bejelentve, hanem, hogy hol laksz.
Olvasd el az első pontot, és világos lesz: [link]
Nyugodtan kitöltheted online, neked ugyanis azokkal kell azonos módon kitöltened, akikkel ténylegesen együtt laksz. Ha egyedül, akkor meg mindegy, mert te töltöd ki egyedül. És természetesen az arra a lakásra vonatkozó lakáskérdőívet kell kitöltened.
35/40 anonim válasza:
Na, én már ki is töltöttem, egy gonddal kevesebb! :)
36/40 A kérdező kommentje:
Én is kitöltöttem már tegnap, letudva:)
2011. okt. 2. 09:14
37/40 anonim válasza:
Én kitöltöttem tegnap reggel. Délután már csöngetett a kérdezőbiztos. Amúgy is elzavartam volna, de így még könnyebb volt azt mondani, hogy bocsi, én már túl vagyok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!