Online fogod kitölteni a népszámlálási kérdőívet?
Azt hiszem, én sem fogom kitölteni. Ha mégis kitöltöm, csakis online.
Remélem, nem kell sehova beregisztrálni emiatt. Tudja ezt valaki?
Úgy bizony, kötelező kitölteni.
Én még nem tudom, hogy online töltöm-e ki. Mivel nem csak két lehetőség van, hanem három. Ki lehet tölteni a neten, vagy a kérdezőbiztos segítségével, vagy egyedül, de papíron. Lehet, hogy inkább papíron töltöm ki egyedül, és azt adom majd oda a kérdezőbiztosnak. Segítség biztos nem kell hozzá, nem vagyok analfabéta, ki tudom tölteni egyedül is.
És hogyan büntetnek meg, ha történetesen nem vagyok otthon amikor jön a biztos? Megkeresnek?
És hogyan hajtják be a büntetést?
Ez sztm csak duma...
Én online töltöm ki, semmi kedvem a kérdezőbiztost beengedni.
Mindenki kap a postaládájába egy kódot, amivel online beléphet és ki tudja tölteni. Semmibe sem kerül az egész, ripsz ropsz megvan. Okt 01 és 16 közt lehet online kitölteni.
igen online töltöm ki.
Jedi mesternek fogom magam vallani és kérdéstől függően viccesre veszem a figurát. Nagy butaság és pénzpocséklás ez a dolog... Nem igaz ,hogy nem lehetne megoldani máshogy. a mai világban... Elég lenne csak a születési és halálozási számokat megnézni abbol is kijönne ,hogy egyre fogy a magyar a segélyen élők meg szaporodnak mint a gomba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!