Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Online fogod kitölteni a...

Online fogod kitölteni a népszámlálási kérdőívet?

Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 09:26
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
61%
Teljesen megértek mindenkit, aki online tölti ki, ellenben az emberi együttérzésre alapozva: ilyenkor nem kevés pénztől fosztjátok meg a kérdezőbiztost, aki 90%, hogy munkanélküli, és ez egy alkalmi pénzkereset lenne neki. A kifizetés legnagyobb összege viszont a kérdőív kitöltéséért jár, amitől ők így elesnek, így akinek nem probléma beengedni a lakásába a kérdezőt, az fontolja ezt meg.
2011. szept. 27. 10:45
 22/40 anonim ***** válasza:
49%
én a reptoid invázióban hiszek.
2011. szept. 27. 10:53
 23/40 anonim ***** válasza:
85%

Online fogom kitölteni. Mivel baromi messze lakom a bejelentett lakcímemtől, többezer forintomba kerülne, hogy odautazzak kitölteni. No meg egy teljes napba. A kérdezőbiztos beengedésével nem lenne bajom, legutóbb sem volt, de sokba kerülne nekem papíron tölteni.

Viszont azért nem féltem őket, szerintem például az összes nyugdíjas után kapnak majd pénzt, hiszen ők általában nem tudják kezelni a számítógépet.

2011. szept. 27. 11:39
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
10:45 - nincs igazad. A kérdezőbiztosok közalkalmazottak, tehát tanárok, óvónők, akár önkormányzati dolgozók, állami vagy városi intézmények alkalmazottai. 10 éve is így volt, gondolom most sem lesz másképp. Ahogyan a választásoknál is a számlálók szintén közalkalmazottak legtöbbször.
2011. szept. 27. 11:46
 25/40 anonim válasza:
85%
Én önkitöltéssel fogom kitölteni,mert tudom,hogy ez a munka elég szívás és csomó adminisztráció dolog van vele,ha online töltöm ki,akkor a számlálóbiztos egy fityinget sem kap. Egy lakásban élőknek,ha internetet választják,akkor mindenkinek,úgy kell kitölteni.
2011. szept. 27. 11:54
 26/40 anonim ***** válasza:
89%
Aki papíron tölti ki, annak sem kell beengednie a számlálóbiztost, csak amikor csönget, a kezébe adni a kitöltött lapot. A számlálóbiztosoknak az a dolguk, hogy segítsenek azoknak, akik egyedül nem boldogulnak.
2011. szept. 27. 12:24
 27/40 anonim ***** válasza:
51%

Kedves 11:46, neked nincs igazad, mert mind a három kérdezőbiztos, akit ismerek, munkanélküli, köztük a barátnőm. Ettől persze lehet, hogy közalkalmazottak is végzik, ezt nem vitatom, de sok közöttük a munkanélküli, aki így jut némi ideiglenes jövedelemhez.

10:45 voltam

2011. szept. 27. 13:14
 28/40 anonim ***** válasza:
és mi van azokkal akik külföldön dolgoznak,és otthon nincs senki aki helyettük fogadná az emberkéket a népszámlálásnál??
2011. szept. 27. 13:17
 29/40 anonim ***** válasza:
kitöltik online, ahogy már százszor leírtuk...
2011. szept. 27. 13:24
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Interneten. Most mit szaladgáljon a kérdezőbiztos, mint a mérgezett egér? Így is lesz elég baja azokkal, akik nem akarják majd kitölteni azt a nyomorék kérdőívet.

Én meg vagy itthon vagyok, vagy nem, eléggé változékony a napirendem.

2011. szept. 27. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!