Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nyilasok! El mondanátok hogy...

Nyilasok! El mondanátok hogy Szálasi eszméjében mit pártoltok?

Figyelt kérdés
nem vagyok antifa meg semmi provokáló, csak érdekel.
2011. szept. 25. 12:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
18%

gratulálok! reményvesztett lumpen proli

mi ez az általános definíciálás kérem? mi jogon érzik magukat egyesek különbek csak azért mert papírjuk van valamiről és akkor mivan? tudjuk van olyan ember aki nem lustaságból, hanem más okokból képtelen képezni magát( nekem sincsen 2-300 ezres fizum hideg-melegburkolóvagyok és egy évem van hátra rendőrtisztin, és nemértek egyet azzal, hogy pl valakit meggyőződése, társadalmi osztálya alapján azonosítsanak a tényleg nemdolgozni akaró társadalom bizonyos tagjaival, mellesleg azt mondom akinek volt félnivalója az félt azokban az időkben és most is azért irogat ilyen gyűlöletkeltő egyenesen uszító dolgokat, hogy társadalmi feszültséget gerjesszen egyes rétegek között, mellesleg szálasi 1944-i berlini táviratban kéri a deportálások leállítását, amit nem engedélyeznek, másrészt ez az x felmenti y-t duma elég ócska mondóka senki nemment fel senkit tehát a nyugati terroristákat sem menti fel senki a háborús bűneik miatt úgyahogy hitlert sem menti fel senki bűnükre nincs mentség ez tény.(más kérdés mik azok a bűnök, súlyossági fokok eltérőek stb.) másrészt az ókorban is "zsidokrácia volt" viszonylag pontos források állnak rendelkezésre annak megállapításában hogy már az ókori városállamok kezdetben tényleg alkalmazták a demokráciát ám a fönícia térségéből beáramló zsidók rövid időn belül átvették a pénzügyek irányítását(hozzáteszem eztafajta képességüket oly szinten tökélyre fejlesztették, hogy páratlan a világtörténelemben, ebben ők a legjobbak a világon) és aktívan beleszólt a poliszok életébe persze mindez a kr. e. 3. században történt vagy kicsivel előbb innentől kezdve amely birodalomba beszivárogtak az egy bizonyos időn belül felbomlott, másrészt az ún. cionnacionalizmus már a próféták korában kialakult azonban 1 18-19. században öltött ijesztő méreteket és úgytűnik most tetőzik, szomorú tény viszont hogy míg az ún. fejeszsidók megúszták a holokausztot és még profitáltak is belőle, addig a kiszsidók itták meg enek a levét is, de sajnos manapság őkis radikalizálódnak köszönhető liebermann álságos propagandájának, gyűlölni kezdenek mindenkit aki nem kiválasztott

2011. szept. 26. 17:49
 22/35 anonim ***** válasza:
mellesleg én ezt nem nevezném vitatkozásnak, olyan konzumidióta szó. inkább vitatásnak, tágabb értelemben eszmecserének nevezném, ugyanis vitatkozni az ellenségek, ellenfelek szoktak és mi nemvagyunk azok, szóval nem beszélhetünk vitatkozásról.másrészt a kérdés az volt, hogy a nyilasok mit pártolnak szálasiban, ebben a témában, és kicsit elkanyarodva, de a főszálon maradva hajlandó vagyok érdemben reagálni, természetesen másra is csak nemitt.de ha jelenleg ma demokrácia lenne, esetleg jólét és biztonság(az utóbbiért énis felelek mint leendő rendőr) akkor ez a szálasi féle eszmefuttatás senkit sem érdekelne, de sajnos jelenleg ott tartunk, hogy alternatívákra van szükségünk és ez a köntösbe bújtatott demokrácia semmit sem tudott felmutatni, se jólét, se biztonság, se szólásszabadság(ami csak egyirányú mint tudjuk) ennyit a fene nagy nyugati demokráciáról, ezért él még mindig a hungarizmus, és nemkell senkit se fasisztázni, komcsizni mert nem azok vagyunk hanem emberek, magyarok(legalábbis remélem) és ezzel az egymásramutogatással semmire nemmegyünk, gyűlölködtök itt ész nélkül uszítotok közben aztsem tudjátok miért teszitek. csakmert valami senkiházi ezt ültette a fületekbe hogy véletlenül se tartsatok össze magyar legyenmár magyarnak farkasa itt tartunk jelenleg! maradok továbbra is barátod: kresztgen
2011. szept. 27. 18:24
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

"konzumidióta"

Ezek helyett a divatszavak helyett inkább tanulj meg központozni, mert a kutya nem fogja elolvasni az egybeírt propagandádat.

Lesz@rom a társadalmi osztályodat, én a lumpen kifejezést már rég nem az eredeti értelmében használom, az csupán egy viszonyítási alap.

2011. szept. 29. 09:21
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

" mellesleg azt mondom akinek volt félnivalója az félt azokban az időkben és most is azért irogat ilyen gyűlöletkeltő egyenesen uszító dolgokat, hogy társadalmi feszültséget gerjesszen egyes rétegek között,"

ez miféle zagyvaság?

1. nem éltem azokban az időkben, de te sem.

2. nekem ma sincs félnivalóm, csupán nem akarok lumpenuralmat, akik minőséginek kiáltják ki magukat.

3. a te kommented törölték, mivel az volt gyűlöletkeltő és uszító. (nem én jelentettem be, hidd el) nem mindenkit lehet megetetni a propagandával, mint téged.

4. ez a társ. feszültség szöveg pedig két oldalról is álszent:

a, a társ-i fezsültségeket a szélsőségek generálják a legjobban

b, úgy hangzik mint valami komcsi propaganda.

lehet ,hogy mégis találó rátok a öld bolsevik elnevezés.

2011. szept. 29. 09:24
 25/35 anonim ***** válasza:

" nincs mentség ez tény.(más kérdés mik azok a bűnök, súlyossági fokok eltérőek stb.) "

egy mondatban képes vagy önmagadnak ellentmondani.

:))))

Egy háborús bűnöst mentegetsz zöldbolsi :)

2011. szept. 29. 09:26
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

"másrészt az ókorban is "zsidokrácia volt" viszonylag pontos források állnak rendelkezésre annak megállapításában hogy már az ókori városállamok kezdetben tényleg alkalmazták a demokráciát ám a fönícia térségéből beáramló zsidók rövid időn belül átvették a pénzügyek irányítását"

Kevesebb propagandát, több p*nát javasolnék.

Egy ideig ne olvass zöld bolsevik oldalakat.

Semmivel nem tudod alátámasztani az állításaidat.

2011. szept. 29. 09:27
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Ja és köszi a dörgölőzést, de nem barátkozom tömeggyilkosok szimpatizánsaival.
2011. szept. 29. 09:30
 28/35 anonim ***** válasza:
61%

zöldbolsi ez tetszik :) de őszintén van benne valami hogy a kommunizmus és a hungarizmus rokon dolog

de miért mondanék ellent magamnak öcsi(? ennyire azért ne személyeskedjünk)azzal hogy nincs mentség ezt ugye gondolom érted azzal meghogy súlyossági fokok eltérnek stb. ezzel egyáltalán nemmondtam ellent főleg nem magamnak nem, másrészt mindenkit meglehet etetni a propagandával, ez pszichológia ezt tanulom a rendőrtisztin szóval hülyeség hogy nemleeht mindenkit meggyőzni, másrészt nem én gyűlölködök meg uszítók már bocs de a hozzászólásaimban nem találsz semmi olyat hogy zsidók dögöljenek meg így úgy mégcsak finom utalásokat se tettem talán azvolt zaavró hogy a pénzügyeket ők irányítják de ez inkább elsősorban elismerést vált ki bennem(mármint hogy ennyire tökélyre fejlesztették) de hát törölték, ezvan :)

2011. szept. 29. 17:12
 29/35 anonim ***** válasza:
61%
erről a zsidokráciára írt mötyögésből nekem annyi jött le hogy leírtam pár tényt(! nem propaganda, ha az lenne jobban sikerülne) erre te odahümmögsz valamit, hogy kevesebb propagandát több ***** hátmost sajátmagadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt, észérvi tárgyi alapokon lehet cáfolni az állításomat de ezzel a nyökögéssel semmit nem cáfolsz
2011. szept. 29. 17:14
 30/35 anonim ***** válasza:
89%

"ez miféle zagyvaság?"

a magyar nyelvtan szabályainak megfelelő mondat(kiv. írásvégi jelek) megkéne tanulni értelmezni a mondatot, próbálok nemolyat írni amivel megsértenélek, de nagyon remélem nem egy nyolc általánossal rendelkező taknyos kis tizenévesvagy, de ha nem érted akkor leírom, hogy megértsd, mert tegyük fel hogy nemvoltam elég tárgyilagos na szóval az első része hogy akinek régen is volt félnivalója most is van ez gondolom világos aztnem értetted hogy a második része logikailag hogyan kapcsolódik az első részhez? tehát én arra értettem, hogy azért írogat ilyen gyűlölködő, uszító dolgokat mert a saját félelme hajtja szerintem nem zagyvaság de te tudod....másrészt senkisem kérte hogy barátkozzunk csakmint felebaráti alapon te nemvagy az ellenségem és remélem énsem vagyok a tiéd, de ez a dörgölőzés....ennyi a szókincsed most komolyan?odanyökögsz pár sort az érveléseidet semmivel nem támasztod alá, bizonyos értelemben te is propagandát nyomatsz :) majd megérted

mégegyszer bocs ha esetleg valamelyik hozzászólásomban megsértettelek, hidd el nem ártó szándékkal írtam amit írtam, azért kössz hogy elolvastad az egybeírt "propagandámat"(tudod nekem dolgoznom is kell, nem csak egésznap suliban vagy otthon tespedni és megesik hogy néha se időm, se energiám formázni a hozzászólásomat, de bizonyára megérted) végülis ebbenis igazad volt ezis propaganda és a te hozzászólásod is tágabb értelemben is az. én hajlandóvagyok folytatni ezt a szópárbajt akár máshol is, de végülis jobban járnál ha értelmes válaszokat adnál várom válaszod felebarátod: kresztgen

2011. szept. 29. 17:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!