Nyilasok! El mondanátok hogy Szálasi eszméjében mit pártoltok?
utolsó hozzászólásodra visszatérve:
" nincs mentség ez tény.(más kérdés mik azok a bűnök, súlyossági fokok eltérőek stb.) "
egy mondatban képes vagy önmagadnak ellentmondani.
:))))
Egy háborús bűnöst mentegetsz zöldbolsi :)
nemmentegetek én semmilyen háborús bűnöst ahogy sem hitlert, szálasit, obamát, busht és a többi tömeggyilkost sem. szörnyű dolog amit tettek és ezt a súlyossági fokozat dolgot úgy értettem, hogy pl hitler 6 millió zsidót írtott ki addig a jenkik mondjuk 4 millió irakit, afganisztánit stb. tehát ez erre vonatkozik, ezekre nincs mentség, keresztény embernek nemkell magyarázni, köszöntem a zöldbolsit :) mondjuk jobb egy ilyen zöldbolsi mint egy kocsmatöltelék hőzöngő szkinhed, akit például rendőrnek soha nemvennének fel, de lehet téged se mivel komoly követelmények vannak
"nemzeti liberális"
mitől vagy te liberális? mert attól hogy itt gyűlölködsz attól biztosan nem vegyél példát pl. az egyiptomi liberálisokról na ott tényleg ismerik a fogalmat és ott tényleg nemzeti is, másrészt ilyen jobboldali propagandaoldalak tudtommal nemnagyon léteznek szóval inkább neked kéne felhaszni a szélsőséges baloldali megnyilvánulású lapok olvasásával, köszöntem.
"én hajlandóvagyok folytatni ezt a szópárbajt akár máshol is"
végigolvastam ezt a vitát és ez egy nagyon érdekes részlet.
csak azt bizonyítja, hogy ha egy nyilas veszít egy vitában, akkor jön a gyere ki a hóra öcsi, című szöveg.
Bár z a nemzeti liberális is elég érdekes név...
Tessék elolvani alapvetö müveket,utána kommentelni.Szálasi:Ut és Cél ,Marschalko : Világhoditok ,stb,ilyen jellegü honlapokat nézni,maja UTÁNA véleményt alkotni.
"Inkább hös egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!