Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszeseknek miért van...

A fideszeseknek miért van rendben Tiborcz és Ráhel felfoghatatlan vagyona?

Figyelt kérdés

Nem gondolnak arra, hogy a pofájukba röhögnek fentről?

https://www.youtube.com/watch?v=bZ4SXv9qJHM

febr. 8. 17:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom én neked: sorosgyurcsánybrüsszel
febr. 8. 17:53
 2/11 anonim ***** válasza:
6%

Na most ha őket Kissnek meg Tóthnak hivnák boldogabb lennél ?

A kapitalizmus velejárója hogy vannak dúsgazdagok meg csóró szegények, ez van.

febr. 8. 18:01
 3/11 A kérdező kommentje:

#2 igen, csak normális helyeken nem a csóró szegények (adófizetők) pénzén gazdag a dúsgazdag és nem is gyanús közbeszerzések által, hanem piaci versenyben a tehetsége által. De nálunk elég ledugni a miniszterelnök lányát és sínen vagy.

Na pont a te fajtádon röhögnek teli pofával a karmelitában, aki még azt is megmagyarázza magának, amikor kifosztják.

febr. 8. 18:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert nekik is csurran-cseppen valami. Trafikkoncesszió, egy kis közbeszerzés, egy jobban fizető állás a szeretőnek.
febr. 8. 18:26
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Én örülök, ha vannak sikeres üzletemberek. Tiborcz is az volt, amikor elvette Orbán lányát. Tudtommal semmiféle bűncselekmény nem merült fel vele kapcsoltban. Az üzleti siker nem az.
febr. 8. 19:12
 6/11 A kérdező kommentje:

#5 Milyen érdekes, hogy ezek a nagyon tehetséges üzletemberek pont Orbán rokoni és baráti köréből kerülnek ki. Az egyik a vej, a másik az egyébként egy mondatot összerakni nem képes telekszomszéd és gyerekkori jóbarát, harmadik az apja, meg úgy minden koleszos szobatársa milliárdos.

Érdekes esettanulmány lenne a tiéd, mert te tényleg az a típus vagy, akivel szó szerint bármit meg lehet csinálni.

febr. 8. 19:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden fideszes agyhalott, a többség nem erre vett jegyet. Az identitáspolitika mögött a hergelés volt a szándék, míg ők lmbtq-ztak addig gazdagodtak a közpénzből, uniós forrásból, magukra írva a közbeszerzéseket. Majka dala így szól: miért volt ez a felhajtás? (Lmbtq,migráns, Brüsszel...) Pénz,pénz,pénzecske.
febr. 8. 19:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Me' megdógoztak éte.
febr. 8. 19:57
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

6: Rengeteg sikeres üzletember van, de a heccsajtó csak róluk ír, hogy lehessen vele hergelni a birkákat. Amúgy kik ezek a koleszos milliárdos szobatársak? Egyről se hallottam.

Lehet, hogy szerinted Mészáros nem tud összerakni egy mondatot (érdekes módon én hallottam, hogy tud), lényeg az, hogy összerakott egy milliárdos forgalmú céget, mielőtt Orbán miniszterelnök lett. Csináld utána, ha ez ilyen egyszerű.

febr. 8. 20:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Mert ők szeretik, ha Ráhelke az ő saját lábukon áll. Csak sajnos a mi lábunkon is...

Orbán Ráhelné Tiborc Pisti csak stróman, nem számít. Arra való, hogy mégse közvetlenül a kislányának adja a zsebpénzt.

febr. 8. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!