A tandíj bevezetése a mesterképzésre is vonatkozik majd?
Figyelt kérdés
Most vagyok harmadéves alapképzésen. Pénzügy és számvitel szakon. Szeretnék majd mesterképzésre járni. Viszont ha fizetős lesz nem tudom, mi lesz. 4-e körüli átlagom volt végig. Nem a Fidesz tiltakozott a tandíj és a vizitdíj ellen? Vagy amnéziásak?2011. szept. 22. 20:03
11/12 anonim válasza:
Akik pedig most államin vannak, azoknak ha 2,5 alá megy az átlaguk, ugyanúgy önköltségesek lesznek. Egy valamiről nem tudok, a mostani ktg. térítésesek, hogy lesznek, hiszen nekik van képzési szerződésük. De valószínűnek tartom, hogy ők is önköltségessé válnak.
12/12 anonim válasza:
Ahogy olvastam a híreket lesz azért egy noha egész minimális de államilag finanszírozott rész mindenhol, valami 10%. Ez szerintem meg a büfészakokon, meg azokon a helyeken ahonnét az egyetemek évente sokszorosát ontják az adott diplomának szerintem reális, de persze hülyén veszi ki magát egy pár éve még ellenzékben ez ellen tiltakozó párt mostani döntése :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!