"Minimálbérre vannak bejelentve, jóval többet keresnek mellette. "
És ha az összes hozzád hasonló adócsaló rendesen adót fizetne, akkor esetleg lehetne csökkenteni az adót. Dehát ugye a balkáni "vállalkozók"...
"És ha az összes hozzád hasonló adócsaló rendesen adót fizetne, akkor esetleg lehetne csökkenteni az adót. Dehát ugye a balkáni "vállalkozók"..."
Adócsaló vagyok vagy sem, amíg egy vállalkozóra ennyi terhet kell fizetnie, addig nem marad más mint a minimálbéres bejelentés. Az pedig, hogy az alkalmazottam nem vehet fel hitelt, az nem akkora tragédia, legalább nem adósítja el magát. Meg amúgy is, nálam a legtöbb dolgozó azt a pénzt, amit a számlájára utalok, félrerakja magának. És csak a maradékból él meg. Szóval én segítek nekik, hogy legyenek megtakarításaik.
Azért kíváncsi lennék a vállalkozókat szidó emberekre, hogy ők hogyan csinálnák! Ki lehet próbálni.
"Minimálbérre vannak bejelentve, jóval többet keresnek mellette. "
Na én meg az imént még szidtalak, innentol már nem. Normális ember így csinálja. A hiteles dologban is igazad van. A nyugdíjrendszer meg elvileg úgyis meg fog változni - legalábbis mindenki ezt szajkózza - úgyhogy tok mindegy, hogy minimálbér e vagy sem.
"Azért kíváncsi lennék a vállalkozókat szidó emberekre, hogy ők hogyan csinálnák!"
Egy kis cég vezetőségi tagja vagyok, ahol az alkalmazottak be vannak rendesen jelentve. Meg lehet így is oldani, de a hozzád hasonlók miatt tényleg elég magas bérteherrel kell számolni, ami rontja a termékeink versenyképességét a világpiacon.
"Normális ember így csinálja."
Akkor viszont ne hasonlítsuk többet a magyar béreket és állapotokat a nyugat-európai bérekhez és állapotokhoz. Mert ott nem ez a normális. A kérdés viszont jogos: melyik volt előbb? A tyúk, vagy a tojás? Az adócsalás, vagy a magas adók?
AZT HOGY EZ MÁR MEGINT MESE HABBAL. Pont h kevesebb lesz. Ébresztő!!!!!! miért hisztek még mindig vakon el mindent?
a FIZETÉSEK JÖVŐRE CSÖKKENI FOGNAK, AKI IDÉN MEGKAPTA A 78.000 MINIMÁLBÉRT VAGYIS NETTÓ 60.600-AT AZ 2012-BEN 51090-ET FOG KERESNI,
AKI PEDIG 93.000 G.BÉRM KERESET AZ 60.915 FT-OT FOG KAPNI JÖVŐRE.
aZ ÁFA IS EMELKEDIG, AMI AZT JELENTI HOGY MAGYARORSZÁGON LESZ A LEGMAGASABB AZAZ 27%, AMI AZT JELENTI HOGY MINDEN DRÁGULNI FOG
tele van ilyenekkel a net, nem emelkedni fog hanem csökkeni fog a kereset a szegényeknek, és minden drágább lesz. a magasabb keresetűek(mondhatni gazdagok) fizetése fog emelkedni.
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:06
Jelenetsd be az alkalmazottaidat brutto 100-110ezer ft-ra.Az adózások miatt nagyjából ugyanúgy jössz ki vele, mintha zsebpénzt adnál a minimál mellé.Így viszont zsebpénzt nem kapnának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!