Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is erdekes? :D

Szerintetek is erdekes? :D

Figyelt kérdés

....Az hogy meg lehet allapitani ki jobbikos a GYK-n!

Szinte minden jobbikos 70%-e'k felett hasznos valaszolo,viszont aki nem radikalis az csupan 60%-e'k alatt ad hasznos valaszokat!

Szoval egy szo mint szaz,csak ra kell neznem ki milyen szazalekban ad hasznos valaszt es maris tudom milyen erzelmu" politikailag!:D

2011. szept. 20. 00:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%
Jobbikos vagyok 60% alatt, tehát nem igaz.
2011. szept. 20. 05:21
 12/21 anonim ***** válasza:

Nekem meg csak elég ránéznem a kérdésre, és tudom, hogy értelmes emberrel állok-e szemben... Jelen esetben határozottan az a véleményem, hogy nem.

Azt hiszem a Fideszesnek titulált 75%-os én lennék. El kell, hogy mondjam, hogy csak részben szavaztam a Fideszre (egyéni), listán másik parlamenti pártra szavaztam. Nem értek 100%-ban egyet a Fidesz politikájával, de értem, hogy hová szeretnének eljutni. Hiába is kezdeném magyarázni, az elvakultság és gyűlölet miatt nem sokakban van itt meg az a képesség, hogy felfogják.

2011. szept. 20. 07:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Politikai temakban szerintem a pontszamnak a valaszok helyesseget illetoen NINCS SEMMI jelentosege.
2011. szept. 20. 08:00
 14/21 anonim ***** válasza:

"Nekem meg csak elég ránéznem a kérdésre, és tudom, hogy értelmes emberrel állok-e szemben... Jelen esetben határozottan az a véleményem, hogy nem.

Azt hiszem a Fideszesnek titulált 75%-os én lennék. El kell, hogy mondjam, hogy csak részben szavaztam a Fideszre (egyéni), listán másik parlamenti pártra szavaztam. Nem értek 100%-ban egyet a Fidesz politikájával, de értem, hogy hová szeretnének eljutni. Hiába is kezdeném magyarázni, az elvakultság és gyűlölet miatt nem sokakban van itt meg az a képesség, hogy felfogják."

Azt mindenki felfogja, hogy hova szeretnenek eljutni,de ne kozel,2 000 000 koldus ,legyen az ara!

2011. szept. 20. 09:45
 15/21 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszokat!

7.03.-nak!Tudod erdekes hogy te beszelsz a gyuloletrol,elvakultsagrol mikozben te egyetlen kerdesem alapjan sertegetsz es tenykent megallapitod hogy nem vagyok ertelmes ember!:)Nos jo'!Nem vagyok sertodekeny tipus!

Akit esetleg megsertett volna a kerdesem attol utolagosan elnezest kerek.Nem sertesnek szantam,csupan erdekelt a reakciotok a kerdessel kapcsolatban.Azt vizsgalom,a politika mekkora mertekben osztja meg a tarsadalmat.

Kolopelere picit kiterve!Koszonom hogy irtal,igen ismerlek,(termeszetesen mint lelkes hozzaszolot,mint embert nem)tobb valaszodat illetoleg kerdesed olvastam!Nem neveznem kimondottan bu"ntenynek(az atlag magyar szamara)ha leirod oszinten hogy jol meno",sikeres vallalkozo vagy!Inkabb picit provokativnak azok szamara akik tisztessegesen dolgoznak minimal berert.Azert provokativ,mert szamos magyarnak sajnos rossz tapasztalata van az un.-ett vallalkozoi elitro"l.Nem,nem az a problema hogy teheto"sek es az atlagnal joval magasabb szinvonalon elnek hanem a problema gyokere inkabb az,hogy nem tudnak ugy viselkedni hogy fel lehessen nezni rajuk!(Ertem ez alatt a nagykepuseget,tiszteletlenseget,aroganciat,keves erzelmi es ertelmi intelligenciat!)Termeszetesen vannak kivetelek,ammenyiben te az vagy,rad nem vonatkoznak a fenti allitasok!Tapasztalatbol mondom...En NY-ban elek es azt latom hogy itt a gazdasagot maskepp "hordjak"az emberek.Nem teszik ki "kirakatba",tisztelettel beszelnek,viselkednek az"atlag emberekkel",elmehet melletted az utcan ugy egy ko"gazdag hogy nem mondod meg ro'la,nem is feltetelezed ha ranezel hogy nagyon is gazdag ember.Magyarorszagon nem tudsz ugy elmenni mellettuk hogy ne tudd azt,o" bizony egy gazdag ember!(Persze mindket esetben vannak kivetelek,en most a nagy atlagrol beszelek!Mindenesetre kedves kolopele,azert mindenkepp tisztellek hogy igy kiallsz a velemenyed mellett,tudataban

annak sokan lesznek akik nem fognak kedvelni az miatt!Az oszintesegedert ugyszinten..Tehat ne csodald ha sokan irigyek,en is az lennek...

2011. szept. 20. 14:10
 16/21 A kérdező kommentje:
Huu!Bocs a helyesirasi hibakert,elgepelesekert...Siettem!Termeszetesen a gazdagsagot hordjak maskent...
2011. szept. 20. 15:30
 17/21 anonim ***** válasza:
na tessék, tegnap óta 6%-ot estem :D
2011. szept. 20. 16:15
 18/21 anonim ***** válasza:

"mert le merem írni hogy sikeres vállalkozó is vagyok, a kettő együtt már egyenesen bűntény az átlag magyar számára"

Szerintem:

1. ha nem ötvenszer írnád le, senki nem pontozna le, most is lepontoztalak, mert már unalmas vagy

2. az ilyen "átlag magyaros" kijelentéseid miatt is lepontoznak, nem csak a jObbikosok...

2011. szept. 20. 16:17
 19/21 anonim ***** válasza:

"de értem, hogy hová szeretnének eljutni"

Azt én is értem, de te mást értesz alatta :)

Ez nem volt gyűlölködés, hanem egyszerű ténymegállapítás.

2011. szept. 20. 16:18
 20/21 anonim ***** válasza:
kopele, a siker itt egyenlő a lopással és a törvények megkerülésével.
2011. szept. 20. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!