Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is erdekes? :D

Szerintetek is erdekes? :D

Figyelt kérdés

....Az hogy meg lehet allapitani ki jobbikos a GYK-n!

Szinte minden jobbikos 70%-e'k felett hasznos valaszolo,viszont aki nem radikalis az csupan 60%-e'k alatt ad hasznos valaszokat!

Szoval egy szo mint szaz,csak ra kell neznem ki milyen szazalekban ad hasznos valaszt es maris tudom milyen erzelmu" politikailag!:D

2011. szept. 20. 00:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Ez csak részben igaz.

Áltlában az számít, hogy az lején mennyire adott hasznos válaszokat.

Áltlánosságban a Jobbikosok 60% fölöttiek, de vannak itt Jobbiktól is "jobbra"

Van itt kb. 3-4 fideszes:

Az egyik kolopele: ő 38-on áll

A másik az 53%-os

A harmadik pedig 75%

szóval vannak átfedések.

Általában aki nem Jobbikos, azt azonnal pontozzák lefele, függetlenül attól, mint mond. Csordaszellem na.

De azért Jobbikosokat is szoktak lepontozni, mikor már nagyon "túllőnek" a célon.

Meg van jó néhány troll is.

2011. szept. 20. 00:05
 2/21 anonim ***** válasza:
Azt is bele kell kalkulálni, hogy itt nem csak z a témakör van, gy csomóan járnak más témakörökbe is válaszolgatni.
2011. szept. 20. 00:06
 3/21 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem hülyeség.. Én nem vagyok jobbikos.
2011. szept. 20. 00:08
 4/21 anonim ***** válasza:
81%
hát azért nem mindenkire igaz, amúgy jobbikos vagyok
2011. szept. 20. 00:10
 5/21 anonim ***** válasza:
Amíg nem kezdtem a jobbikosoknak nem tetsző dolgokat írni, 85%-on voltam. 3-4 hónap alatt ment le.
2011. szept. 20. 00:12
 6/21 anonim ***** válasza:
43%
79%-al bohócok gyülekezetének tartom a Jobbikot. :)
2011. szept. 20. 00:14
 7/21 A kérdező kommentje:

Koszi az eddigieket!Igazad van elso"!:)Mindenkinek megy a zold!

Azt elfelejtettem mondani en 53%-os vagyok!Jo egy evig 93%-on alltam,aztan idetevedtem a politikahoz...:D

2011. szept. 20. 00:15
 8/21 anonim ***** válasza:
65%
Itt azért jellemző hogy nagy általánosságban Fideszes vagy ha rosszul állsz százalékban. Én azért vagyok a legalacsonyabb százalékkal a sereghajtó, mert le merem írni hogy sikeres vállalkozó is vagyok, a kettő együtt már egyenesen bűntény az átlag magyar számára. De ez nem baj, elvégre nem itt kell az embernek 100 százalékon állnia, hanem az életben. Ott pedig közel sem biztos hogy a magas százalékon állók vezetnének.
2011. szept. 20. 00:23
 9/21 anonim ***** válasza:

Nem vagyok kimondottan jobbikos, na de nem is áll úgy a százalékom :)

Szerintem általánositás amit kérdeztél. De induljunk ki abból, hogy más kategóriákba is válaszolnak ahol szakértők vagy csak azt irják amit mások hallani akarnak (mert olyan is van). Mondhatjuk úgy is, hogy ez a párt főleg a fiatalokat fogta meg és egynéhánynak van olyan szókincse amivel meg tudja fogni az embert.

Lehet nem volt hasznos a válaszom, inkább csak vélemény. Remélem azért mondtam/irtam valami értelmeset is :)

2011. szept. 20. 00:53
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
77 %-os vagyok és nem jobbikos. Szóval megdőlt az elméleted.
2011. szept. 20. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!