Lesz még jövőm Magyarországon?
Figyelt kérdés
Most állok továbbtanulás előtt, még legaláb 5-6 évem van mire diplomát szerzek, és én nem szeretném itthagyni a hazámat, tényleg nem, mert el se tudom képzelni, hogy más nyelven kelljen dolgoznom, TV-t néznem újságot olvasnom, de ha így haladunk tovább, akkor bizony kénytelen lesz a legtöbb diplomás külföldön jobb élet reményében lakni.
Álmodhatok még róla, hogy magyar maradhatok?
2011. szept. 18. 11:27
11/15 A kérdező kommentje:
érdekes hallottam már azt a nemzetközi ... ról hogy tök jó bárhol elhelyezkedek vele(tudtam én hogy itt kell megkérdezni az ilyet:D)
az a baj, hogy engem csak a közgazdaság érdekel, jelenleg is azt tanulom
2011. szept. 18. 14:51
12/15 anonim válasza:
"Álmodhatok még róla, hogy magyar maradhatok?"
Rajtad múlik. Senki máson.
13/15 anonim válasza:
Ez tényleg szar diploma, gazdasági témában még találhatsz jobbakat. Pénzügy-számvitel, gazdaságelemzés, esetleg gazd-men, de ez önmagában talán már necces, jobb ha van mellé egy szakmában vágó FSZ, vagy OKJ. Meg persze nyelvvizsga('k), de az mondjuk mindenhez kell.
14/15 A kérdező kommentje:
nyelvvizsga már le van tudva, ha ügyes leszek lesz emelt német vagy közép angol(most közép német van) és talánb lesz okj-s pénzügyi aszámviteli ügyintéző
2011. szept. 18. 16:12
15/15 anonim válasza:
Ilyen papírokra kár elcseszni 5 éveket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!