Mit szóltok ahhoz, hogy a fidesz ismét az fog jobban járni aki többet keres?
"Felesleges szajkózni,hogy tanulj és akkor jól élsz,mert ez egyáltalán nem igaz. Legfeljebb azoknál,akiknek az apuci mindent a s-ge alá tol.
"
Néz meg egy mérnököt, egy informatikust. Ja nem az állami szférában kell elhelyezkedni, mert az szar. Egy magánkórházban az orvos nyugati fizetést kap. Csak jónak kell lennie. És hazugság az, hogy csak kapcsolatokkal lehet bárhova bejutni. Egy olyan ismerősöm sincs aki kapcsolattal jutott volna bárhova ahol jó fizetést kap. Csak annyit tett, hogy tanult és képezte magát, hogy jó legyen a szakmájában.
"ha 5 millió embertől szed be 10.000 forintot, vagy ha fél milliótól 50.000 forintot? "
De amit ők csinálnak az az, hogy beszedek 5 millió embertől 10E ft-ot és adok a félmilliónak 50E-t.
11:12! Ésszel kell tanulni. Nekem anno azt tanácsolták, hogy menjek szociológiára. Mondtam, köszi nem, mentem helyette informatikusnak. Egy éve dolgozom (és élvezem a munkám), és kapom a bruttó 500e-t - itthon.
Nem a diploma magában jelenti a jó fizetést, hanem a jó tudás. Ha tudod, mire van kereslet a piacon (szakma, nyelvtudás, készségek), akkor fel tudsz készülni egyetem alatt arra. Ha valaki erre nem figyel, és a végén panaszkodik - nem szeretném ezt kommentálni.
"Ha meg nem vagyok, nem fogok a FIDESZ Magyar Polgári Pártra szavazni."
A legtöbben nem ez alapján szavaznak. Hanem elhiszik a hazugságokat amit évekig mondanak, közben külföldön elismerik, hogy hazudnak és ne arra figyeljenek amit mondanak.
"De amit ők csinálnak az az, hogy beszedek 5 millió embertől 10E ft-ot és adok a félmilliónak 50E-t."
Igen, mert megerősítik azt a félmilliós polgári réteget, amit eddig is támogattak (ideológia), plusz, van még extra jövedelem (5mX10e és a 0,5mX50 különbsége), amiből fizetik , az utakat, a BKV-t, a kórházakat, a segélyeket - mindent, amit az 5,5 millió ember használ.
"Igen, mert megerősítik azt a félmilliós polgári réteget, amit eddig is támogattak (ideológia), plusz, van még extra jövedelem (5mX10e és a 0,5mX50 különbsége), amiből fizetik , az utakat, a BKV-t, a kórházakat, a segélyeket - mindent, amit az 5,5 millió ember használ."
Csak azt is vegyük figyelembe, hogy a változtatásnak köszönhetően 500 milliárdos lyuk keletkezett. Úgy hogy a sokan kevesebbet kap.
Akkor miért nem mondják választás előtt, hogy csak az fog jól járni aki x ft felett keres. A többi szarabbul.
Folyamatosan hazudnak.
"és a szavazók 59%-a még mindig őket támogatja"
Jó az 50%-nak.
De a lakosságnak csak a negyede.
"A felmérés szerint a közhangulat csak a Fidesz hívei körében pozitív: kétharmaduk szerint jó, egynegyedük szerint rossz irányban halad az ország. A lakosság egészén belül éppen fordított az arány: 65 százalék negatívan, 25 százalék pozitívan értékeli hazánk történéseit. Az Ipsos augusztus 21-e és 28-a között végezte közvélemény-kutatását, amelynek során ezerötszáz felnőttet kérdezett meg."
Ipsos felmérése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!