Mit szóltok ahhoz, hogy a fidesz ismét az fog jobban járni aki többet keres?
"Én nem fogok rosszabbul járni.Azért tanultam,hogy ne így legyen...más is megteheti"
Meg, ha van aki eltartja.
Idegesítő, amit a Fidesz csinál.
Tényleg a szerényebb keresetűeken verik el a port mindig.
Tudom, hogy ők az úgynevezett "polgári középosztályt" próbálják erősíteni, de mégis...
Mi van akkor, ha valaki nem elég okos ahhoz, hogy egyetemet végezzen, vagy humán pályán dolgozik, vagy egyedülálló stb...
Dögöljön éhen?
""Én nem fogok rosszabbul járni.Azért tanultam,hogy ne így legyen...más is megteheti"
Meg, ha van aki eltartja."
Annyi igazság volt benne, hogy aki tanul az jobban is kereshet. Van rá jó pár ismerősöm. De nem is kell, hogy legyen aki eltartja. Tud mellette diákhitelt felvenni vagy dolgozni. Persze könnyebb ha van aki segít. De mi van akkor ha valaki szakmunkás lesz. Azt is ugyanúgy eltartják. Csak a másik szaknál kicsit hosszabb ideig tart a képzés.
"2010-et megelőző 20 évben csinált és mondott. "
Amit mond az hazugság. Ők is megmondták. Nem arra figyeljenek amit mondunk.
Nem lesz megszorítás. Ahhoz képest elég jól csinálják a megszorításokat.
A tavalyi:
Aki tanult,az biztos,hogy jó állást kap,ha nincs aki protezsálja? Vagy az orvos,aki nem link egyetemen tanul,jól keres a 80-90.000.- Ft-jával?
Felesleges szajkózni,hogy tanulj és akkor jól élsz,mert ez egyáltalán nem igaz. Legfeljebb azoknál,akiknek az apuci mindent a s-ge alá tol.
Szöveges feladat matematikából: Melyik döntéssel jut nagyobb bevétellel a kormány: ha 5 millió embertől szed be 10.000 forintot, vagy ha fél milliótól 50.000 forintot?
Ez az elv, ami alapján gondolkozik most a kormány (legalábbis remélem, hogy pusztán az ideológia miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!