Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy a...

Mit szóltok ahhoz, hogy a fidesz ismét az fog jobban járni aki többet keres?

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 18. 10:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%
Nem örülök neki, de ez van! Viszont engem ez már nem érint, mert külföldön kaptam állást. Azokat viszont akik itthon maradnak, sajnálom.
2011. szept. 18. 10:49
 2/22 anonim ***** válasza:
9%
Én nem fogok rosszabbul járni.Azért tanultam,hogy ne így legyen...más is megteheti
2011. szept. 18. 10:50
 3/22 anonim ***** válasza:
95%

"Én nem fogok rosszabbul járni.Azért tanultam,hogy ne így legyen...más is megteheti"

Meg, ha van aki eltartja.

2011. szept. 18. 10:53
 4/22 anonim ***** válasza:
88%

Idegesítő, amit a Fidesz csinál.

Tényleg a szerényebb keresetűeken verik el a port mindig.

Tudom, hogy ők az úgynevezett "polgári középosztályt" próbálják erősíteni, de mégis...

Mi van akkor, ha valaki nem elég okos ahhoz, hogy egyetemet végezzen, vagy humán pályán dolgozik, vagy egyedülálló stb...

Dögöljön éhen?

2011. szept. 18. 10:59
 5/22 A kérdező kommentje:

""Én nem fogok rosszabbul járni.Azért tanultam,hogy ne így legyen...más is megteheti"

Meg, ha van aki eltartja."

Annyi igazság volt benne, hogy aki tanul az jobban is kereshet. Van rá jó pár ismerősöm. De nem is kell, hogy legyen aki eltartja. Tud mellette diákhitelt felvenni vagy dolgozni. Persze könnyebb ha van aki segít. De mi van akkor ha valaki szakmunkás lesz. Azt is ugyanúgy eltartják. Csak a másik szaknál kicsit hosszabb ideig tart a képzés.

2011. szept. 18. 11:00
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Tetszettek volna odafigyelni arra, amit a FIDESZ a 2010-et megelőző 20 évben csinált és mondott. Már az előző kormányzásuk alatt is a jómódúaknak kedveskedtek egy csomó mindennel: Ők vehettek támogatott hitelből adókedvezmény mellett 2. és 3. lakást befektetésnek, ők kaptak nemzeti ajándékként a sulinet program keretében ingyen digitális fényképezőt stb. Már akkor is a családi adókedvezménnyel a jómódú családokat, szülőket támogatták, miközben 4 évig nem emelték a családi pótlékot. Látni lehetett, hogy a FIDESZ a magukfajta sikeresnek mondott, gazdag emberek, azaz, ahogy a nevükben is benne van, a "polgárok" pártja, a szegényeket, az elesetteket, az öregeket, a betegeket megvetik. Ez teljesedett ki most a kétharmad birtokában.
2011. szept. 18. 11:07
 7/22 A kérdező kommentje:

"2010-et megelőző 20 évben csinált és mondott. "

Amit mond az hazugság. Ők is megmondták. Nem arra figyeljenek amit mondunk.

Nem lesz megszorítás. Ahhoz képest elég jól csinálják a megszorításokat.

A tavalyi:

[link]

2011. szept. 18. 11:11
 8/22 anonim ***** válasza:
78%

Aki tanult,az biztos,hogy jó állást kap,ha nincs aki protezsálja? Vagy az orvos,aki nem link egyetemen tanul,jól keres a 80-90.000.- Ft-jával?

Felesleges szajkózni,hogy tanulj és akkor jól élsz,mert ez egyáltalán nem igaz. Legfeljebb azoknál,akiknek az apuci mindent a s-ge alá tol.

2011. szept. 18. 11:12
 9/22 anonim ***** válasza:
Kérdező! Azt speciel szavakban is elmondták, hogy ők egy polgári párt. El lehetett volna gondolkodni, hogy ez mit jelent. Én pl. egy alacsony fizetésű alkalmazottként mindig tudtam, hogy nem vagyok polgár. Ha meg nem vagyok, nem fogok a FIDESZ Magyar Polgári Pártra szavazni. Picit leegyszerűsítettem, de talán érthető.
2011. szept. 18. 11:14
 10/22 anonim ***** válasza:

Szöveges feladat matematikából: Melyik döntéssel jut nagyobb bevétellel a kormány: ha 5 millió embertől szed be 10.000 forintot, vagy ha fél milliótól 50.000 forintot?

Ez az elv, ami alapján gondolkozik most a kormány (legalábbis remélem, hogy pusztán az ideológia miatt)

2011. szept. 18. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!