Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baleset adó? Normálisak?

Baleset adó? Normálisak?

Figyelt kérdés
Nem elég, hogy valaki örök életére megnyomorodik, vagy elveszíti a családtagját, még fizessen adót? Elvileg a biztosítónak kellene fizetnie, de átháríthatják az ügyfelekre.
2011. szept. 16. 19:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
35%

"Én inkább csak a Fidesz szavazókra hárítanám ezt az adót."

Amint az SZDSZ-MSZP szavazók betettek az államkasszába 17000 milliárd Forintot, lehet róla szó.

2011. szept. 17. 00:03
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint a biztosítók elérték az a szintet amikor már több pénzt nem tudnak kipréselni a rendszerből.

Tehát jöhetnek a sokféle bizottságok és társaságok kezdeményezése által javasolt "nagyötletek" amik természetesen a Bizt.Társaságok teljes támogatását élvezik.

Gondolom gyorsan kiszorozták , hogy van 45.000 extrém sport kedvelő és 60.000 gyorshajtó és ezek kétharmada kerül "bajba" évente és ezt az összeget akár meg is spórolhatják.

Így már érthető a korszakalkotó találmány.

Ökörköri

2011. szept. 17. 08:23
 23/27 anonim ***** válasza:
23%
Vigyázni kell lassan menni és akkor nem kell balesetadót fizetni! Aki vétlen a balesetben az nem fizet.
2011. szept. 17. 18:56
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Persze pontosan tudni kéne mikor ki fizet.Mert ha mondjuk a 200al száguldó motoros vagy a bekötetlen öv miatt sérülő vagy az ittas vezető fizetne több adót egy baleset után már ha túléli, akkor támogatom.
2011. szept. 17. 19:02
 25/27 anonim ***** válasza:

Madárkám válasza:

nekem nincs is ezzel bajom. Bár én úgy tudom azok az autósok fizetnék akik több balesetet is okoztak/nak.

Igen azok MÁR MOST IS FIZETNEK, több a kötelezőjük, mint ahogy már elhangzott:

bolus-malus rendszer!

2011. szept. 18. 14:11
 26/27 X111 válasza:
100%

És ha valaki belehal az adóba akkor annak a családját négy generáción át személyesen Orbán(c) Viktor tartja el.:)

Ezt mondjuk minden adónál belehetne vezetni...

2011. szept. 20. 18:53
 27/27 anonim válasza:
itt meg [link] pont azt írják, igenis meg fog érkezni az új adó >>>számunkra is! egészeeen elszomorító!!!!!!!!!!!
2011. okt. 15. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!