Vajon gyilkoság vagy baleset áldozata zámbó jimmy?
"Egyértelműen a Moszad ölte meg, csak öngyilkosságnak álcázták hogy ne derüljön ki."
Öngyilkosság? Erről a harmadik verzióról még sosem hallottam. :D
Öngyilkosság volt, teljesen bizonyíthatóan egy elöltöltős puskával két méterről négyszer hátba lőtte magát.
Pedro
" Én úgy hallottam hogy szomszéd kakasát akarta lelőni,de a kakas visszalőtt.Tehát gyilkosság.."
Amit itt leírtál az jogos önvédelem.
Az,hogy segítettek-e neki, szvsz. sosem fog kiderülni.
Ha baleset volt, (szerintem igen), akkor a tipikus lövőhiba esete forog fenn.
a fegyverbalesetek nagy %-a történik így . Részegen játszunk a fegyverrel, bennmarad a csőben egy lőszer, nincs a fegyveren tárbiztosítás, kész a baj.
A Zsarupalotába fegyverrel nem lehet felmenni senkinek, egy erre a célra rendszeresített helyiségben kell a fegyvert kiüríteni, és leadni. A menete: tár ki, semleges irányban csőrehúz, beleéz a töltényűrbe, fesztelenít. Öreg ezredesek is a sarokba lődöznek időnként, mert felcserélik a sorrendet.( Forrás: név és cím a házfelügyelőnél).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!