Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baleset adó? Normálisak?

Baleset adó? Normálisak?

Figyelt kérdés
Nem elég, hogy valaki örök életére megnyomorodik, vagy elveszíti a családtagját, még fizessen adót? Elvileg a biztosítónak kellene fizetnie, de átháríthatják az ügyfelekre.
2011. szept. 16. 19:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
97%
ki beszélt itt mszp-ről?
2011. szept. 16. 20:05
 12/27 anonim ***** válasza:
88%
Miért van az, hogy nem lehet a Fideszt kritizálni anélkül, hogy valaki ne dobná be az "MSZP 8 év alatt tönkretette az országot, és Ti rohadt kommunisták rászavaztatok" dumát?
2011. szept. 16. 20:08
 13/27 anonim ***** válasza:
93%

csilla0701

"Fidesztől minden népnyúzás kitelik."

Határozottan tiltakozom e rosszmájú megjegyzés ellen. Matolcsy azonnal nyilatkozta, hogy EZ NEM MEGSZORÍTÁS!

(Nem is tudom, ezt miért nem Szijjártó mondta, hisz ez az ő szövege, nem?)

Pedro

2011. szept. 16. 20:13
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt tudom, hogy ha valaki nem fideszes, abból miért következik rögtön, hogy emeszpés.

Erről az adóról amúgy nem hallottam.

2011. szept. 16. 20:19
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Akarom mondani azt nem tudom*
2011. szept. 16. 20:20
 16/27 anonim ***** válasza:
86%

"Az mszp mivel jobb f@szfejek?"

Semmivel. De hogy jön ez ide? Én sem kérdeztem mivel volt jobb Hitler Orbánnál.

2011. szept. 16. 20:42
 17/27 anonim ***** válasza:
82%

"Miért van az, hogy nem lehet a Fideszt kritizálni anélkül, hogy valaki ne dobná be az "MSZP 8 év alatt tönkretette az országot, és Ti rohadt kommunisták rászavaztatok" dumát?"

Mert élnek még orbánjúgendek.

2011. szept. 16. 20:43
 18/27 anonim ***** válasza:
57%
nekem nincs is ezzel bajom. Bár én úgy tudom azok az autósok fizetnék akik több balesetet is okoztak/nak.
2011. szept. 16. 21:10
 19/27 anonim ***** válasza:
23%

csökkenteni kell az államadóságot nem értitek? amugy ha normálisan vezetsz akkor nem fogsz balesetet szenvedni!

én egyetértek velük, sőt szerintem visszamenőleg is be kell hajtani ezt az adót

természetesen csak irónia, ezek kitalálnak mindent remléem az összes fideszes tömegbalesetet okoz, nem kívánom hogy megsérüljenek, de fizessenek!

2011. szept. 16. 21:30
 20/27 anonim ***** válasza:
26%
De ha nem fidesz és nem mszp? akkor már csak annél mégrosszabbak lehetnek..pl. jobbik lmp meg a többi szánalom..Az én véleményem az,hogy az összes fos..
2011. szept. 16. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!