A magyar emberek tényleg ennyire zsenik politika téren?
Ha a magyar emberek olyan okosak mind, hogy mindig tudják, hogy a kormánynak/politikusoknak/pártoknak mit kéne csinálni, mit kellett volna csinálni, akkor miért nem vállal az a több millió politikai zseni szerepet a magyar politikában és virágoztatja fel az országot nevetségesen rövid időn belül?
Olvasgatok fórumokat, itt is kérdéseket, és nekem az jön le, hogy mindenki eszméletlenül ért mindenhez, de főleg a politikához.
Ez vajon csak képmutatás, és igazából szart sem tudnak a magyar emberek, vagy tényleg ennyire tehetséges és lángelme mindenki, csak valami oknál fogva nem tudnak kibontakozni?
Családi ebédnél is, főleg az idősebbek mindenkit lehülyéznek, lekapzsiznak, lecsalóznak aki politikus. Egyébként sima irodai, minimálbéres diákmelósként az a tapasztalatom, hogy a kis átlagemberek is én-központúak és csak a saját érdekeiket nézik. Na de nem akarok elkanyarodni az eredeti kérdéstől.
Én meg tudnám oldani a válságot!
Először is megszüntetném a pénzt.Bevezetném az árucserét./Te csinálsz nekem cipöt én adok neked szalonnát...stb./Ki mihez ért azt kellene csinálnia!!!Nem a másik ember vérét szívni,hanem meg kellene dolgozni a betevőért.Hiába vigyáz rám még kilenc ember,hogy pontosan bejárjak dolgozni,ellenőrizni a munkám,betartatni a szabályokat,egymást ellenőrizni,felügyelni,külömböző "alibi"munkát kitalálni maguknak és egymásnak,hogy milyen FONTOS az Ő poziciójuk,így ők nem termelnek értéket!Egy ember ha megszakad sem tud tiz embert eltartani!Ha nem lenne pénz és a megélhetés egyedüli módja a MUNKA lenne,talán a "korgó gyomor"hamarabb visszavezetné az embereket a munka világába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!