Ez a felelős magyar politika?
Azt hiszem, már kaptál elég "választ" tegnap erre a kérdésre. Az mitől felelős politika, hogy provokálunk?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__162..
Ezek érdekes reagálások voltak:
"A belinkelt cikk szerint az LMP nem reagált rá, míg az MSZP égette be magát. A Kérdező szerint az LMP utána se nézve "hisztériakeltett".
Egy "apró" ferdítés, miszerint MSZP=LMP. Így terjed a rémhír.
2011. Magyarország
Gratulálok"
Walter Sobchak válasza:
Oké, akkor megválaszolom a kérdésed: Sajnálattal megállapítom, hogy mint oly sokan hazánkban, te is funkcionális analfabéta vagy. Olvasod, de nem érted. Az LMP például nem ugrott az ügyre, ez világosan le is van írva. Szany Kapitány persze egyből bevette, de őróla közismert, hogy hülye mint a segg (nem véletlen, hogy nála próbálkoztak be). Egyébként meg a rémhírkeltők nem az egyébként szánalmasan naiv/hülye Szanyi Tibor, hanem a Bombahírnél az ötletgazdák. Mondjuk ez szerintem az értelmesebbeknek is leesett.
A válasz írója 40%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:28
nem én kezdtem el a zsidózást és a személyeskedést!
ja már rég kérdeztem meg tőled: leckével hogy állsz? :)
ma 19:24
Ez nem politika, hanem újságírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!