Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak engem idegesít, hogy a...

Csak engem idegesít, hogy a politika ennyire belefonódott a magyar sportba?

Figyelt kérdés

Ezalatt főleg a focira gondoltam, de sajnos más sportoknál is jelen van ez a kis 'probléma'...

Pl. Orbán bácsi, egy 'első osztályú' magyar focicsapat(direkt nem mondom a nevét, aki tudja az tudja)öltözőjében 'biztatta' a csapat játékosait...Továbbá több csapat bevételeiből kapnak részesedést egyes politikusok...

Arról ne is beszéljünk, hogy sok csapatba nem a tehetséges fiatalok jutnak be, hanem a protekcióval rendelkezők...

Csak én látom rosszul a dolgokat???

2011. máj. 4. 16:18
1 2
 1/11 Jóska Pista Sanyi ***** válasza:
54%
Hát sajnos ez így van. Elég bosszantó de mit tehetünk?
2011. máj. 4. 16:28
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
hát jól látod,elosztogatják Csányival a vagyont egymás között,nem véletlen lett ő az mlsz feje,az már csak hab a tortán hogy lali királyék debrecenben stadiont építenek az adófizetők pénzén
2011. máj. 4. 16:33
 3/11 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem az külön támogatandó, ha egy politikus igenis kiáll a sport mellett.

Ha pedig valaki keres, akkor talál olyan dolgot, ami nem tetszik neki. Egy politikus miért ne lehetne résztulajdonos?

Ezt a fajta politikusok iránta rasszizmus, ami árad belőletek, az hihetetlen, ha még véletlenül nem is csinál rosszat, hanem a sportban tevékenykedik, biztatja a játékosokat, az embereket a sportolása, már az is baj.

2011. máj. 4. 16:49
 4/11 anonim ***** válasza:

mert Orbán nagy focis, a Videoton a kedvence, megy is bele a támogatás, nem véletlen hogy elől van, légiósokkal.

2000 körül a Torgyán tolta a pénzt, akkor a Fradiba. akkor jól is ment nekik, csak azóta elapadt a pénzcsap...

2011. máj. 4. 17:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Gondolom a 6. sor elolvasásáig még nem jutottál el.
2011. máj. 4. 17:02
 6/11 A kérdező kommentje:
16:49-nek írtam.
2011. máj. 4. 17:02
 7/11 anonim ***** válasza:

"Arról ne is beszéljünk, hogy sok csapatba nem a tehetséges fiatalok jutnak be, hanem a protekcióval rendelkezők... "

Forrás? Amúgy nem gondolod, hogy akkor a kis csapatok jobban teljesítenének?

2011. máj. 4. 17:12
 8/11 A kérdező kommentje:
Ugyan már milyen tehetséges játékos menne kis csapatba, ahol normálisan meg sem fizetik őket?A nagy csapatba meg nem veszik fel őket az említett ok miatt...Vajon az a kevés magyar játékos akik tehetségesek voltak(mindazonáltal tapasztaltak is)miért mentek külföldre?Mert a jelenlegi helyzetben a magyar foci olyan mintha szitával vinnék a tengerbe a vizet...Mélyebbre is lehetne ásni...
2011. máj. 4. 17:23
 9/11 anonim ***** válasza:

"Ugyan már milyen tehetséges játékos menne kis csapatba, ahol normálisan meg sem fizetik őket?"

Látom te megmaradtál a materiális világ keretein belül, csak, hogy egy ember, aki tényleg tehetséges, azt az elején legalább is nem a pénz élteti, hanem a játék öröme, így mindegy, hogy milyen kis csapatban is de játszik, vár arra, hogy felfedezzék, de addig is élvezi az életet.

Te pedig nem tudod, hogy mennyi munkával jár egy komoly sportolói pálya, mindennap edzeni kell, komoly fizikai erőfeszítés 90 percen át futkorászni a labda után, ez nem egy tanácsadói állás, hogy oda csak úgy bárkit odarakjanak.

Arról pedig, hogy külföldre mennek gondolod, hogy előtte nem itthon játszottak? Ja, hogy nem hagyták őket focizni... Hát persze. :) Kaptak egy jobb ajánlatot, de akkor sem hagytak fel a focival, akinek szenvedélye a foci, hiába nem választják be nagy csapatba, úgyis űzni fogja a sportot.

2011. máj. 4. 17:38
 10/11 anonim ***** válasza:
81%
Hagyni kéne a focit a francba, állami támogatást megszüntetni, aztán éljenek meg a piacról, ha tudnak. Amit művelnek, azt nem érdemes támogatni. Eredmény alig van, a gazdasághoz nem járul hozzá, akkor meg minek?
2011. máj. 4. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!