Ha Gyurcsány szerint koncepciós per zajlik ellene és örül, hogy tisztázhatja magát, akkor miért nem mondott le önként a mentelmi jogáról?
Kedves kérdező!
Gyurcsányt nem kell felmenteni, mert senki nem ítélte el.
A kérdésből hogy milyen törvényt sértett szerinted, hogyan következik hogy imádom?? Ezt nem értem.
Jogilag nem mondhatott le a mentelmi jogról, mert azzal az országgyűlés rendelkezik, egyébként többször is mondta hogy nem kíván mögé bújni.
Az egész koncepciós jellege világosan látszik abból, hogy amivel meg akarják gyanúsítani az nem törvénysértés, hiába húznak rá egy paragrafust.
Erre mondtam hogy az utálat az nem jogi kategória.
Ennyi erővel téged is börtönbe lehetne juttatni, ha valaki utál.
Ha Gyurcsányt ezzel az indokkal vád alá helyezik, az nyilvános beismerése a világ előtt hogy itt megszűnt a jogállam.
Az pedig neked, és Magyarországnak is szégyen lenne.
ma 08:06
Ne legyünk már ennyire korrektek a ferikével!Akár koncepciós akár nem lógnia kell,mert rászolgált.
És ne hasonlitd egyik hétköznapi emberhez sem,mert pont nem ez a korekt.Ez a ganajturó mindent tönkretett amihez hozzányult ....
"Nyugi, nem csak ők loptak, hanem az imádott Viktorodék is.
Ülj le, egyes.
"
El vagy te tévedve. Az én Viktoromat tarkón lőném, de az ilyen idióta MSZP-seket is mint te!
"Ha Gyurcsányt ezzel az indokkal vád alá helyezik, az nyilvános beismerése a világ előtt hogy itt megszűnt a jogállam.
Az pedig neked, és Magyarországnak is szégyen lenne."
Bőven megérdemli a börtönt.
Az pedig valóban szégyen, hogy ez a féreg miniszterelnök lehetett itt.
Nem védem Gyurcsányt, csak kérdezek.
Azonkívül hogy Orbán fél tőle, és felhergelte az embereket ellene, mit követett el?
Lehet utálni (sőt lassan kötelező), de konkrétan milyen törvénysértést követett el, amiért bíróság előtt a helye?
Az Orbán hívők szerint "gondolom" jogállam van.
Akkor mégiscsak kéne egy törvénybe ütköző cselekedet az ítélethez, nem?
Nem értem miért kell mindig oldalt választani?!Aki nem szereti a gyurcsányt az szereti orbánt?
Miért kell ezt igy nézni?Ebből is látszik az iQ hiány atz ilyen emberekből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!