A radikálisok miért akarnak szinte mindenkit tarkón lőni, felakasztani?
Szoktam olvasni kurucon, bombahíren és egyéb radikális oldalakon a kommenteket. Ami feltűnt, hogy a szélsőjobbosok gyakran még a legapróbb dolgokért is lámpavasat emlegetnek. Főleg a kurucon. Felülírva a helyesírás szabályait igencsak trágár, alpári stílusban a lehető legkisebb sérelmekért is megtorlásra készülnek. Néha összevesznek egymással, és olyankor egyik szélsőjobbos a másikat akarja főbe lőni.
Én sem szeretem a politikusokat, de azért senkinek sem kívánom a halálát.
Ráadásul ezzel csak ellenszenvessé teszik a pártjukat, de legfőképp az ideológiájukat. Azt is hozzátenném, hogy 1-2 cigányt leszámítva ez fordítva nincs meg, tehát lényegében nem lehet olyan olvasni a liberálisoktól, hogy "bebetonozunk a Turul-szobor talapzatába, de előtte még jól tarkón lövünk, te hülye jobbikos".
Nem kell kerülgetni a forró kását, van ennek neve is: statárium
Tényleg ezt akarják?
Nagyon szar lehet radikálisnak lenni, ha ennyi feszültség van bennük.
A Kuruc infó pedig nem radikális, hanem egy szélsőjobboldali hírportál. Időnként én is olvasok onnan, mert sok infót, amit igyekeznek eltitkolni, azt a Kurucon lehozzák, és ez segít eldönteni nekem, hogy az adott dologban mi is lehet az igazság. Az más kérdés, hogy mint az összes hírportál, a Kuruc sem szent, nem ritkán épp ők hazudoznak, vagy próbálnak tényeket más színben feltüntetni.
A kérdezőnek üzenem. Radikálisként én sem akarok senkit tarkón lövetni, különösen nem bírósági ítélet nélkül.
Ebcsontnál a pont!
A szélsőségeseknek nagyon jól jön, ha összemossák őket a radikálisokkal. (Tegyük hozzá, sajnos a radikálisok sem tesznek meg mindent, hogy ne folyjanak össze a szélsőséggel.)
A radikálisok olyanok mint a káronkodó emberek.
Többnyire olyan tagokból állnak akiket megviselt az élet és teli a hócipőjük a problémákkal, és azokkal akik csinálják őket. Nem vagyok radikális de értem miért ilyenek.
Azért mondják azt hogy felakasztják meg agyonvágják az ellenségeiket mert radikálisok. a nevükbe benne van :D
Ők így nyíltan kimondják a problémáikat nem áskálódással és kenyérhrarcal vívnak mint sok politikus.
Néha tényleg hülyeségeken is felkapják a vizet. De még idáig nem hallottam róla hogy meg is tették volna ezt.
Mindenesetre a föld alól nem bír senki irányítani embereket pénzel annyi bizonyos. Ezt a nézetet látják a radikálisok és ezért írnak ilyeneket.
"A radikális fogalmát összemosni a szélsőjobb fogalmával, az egyik legátlátszóbb liberális trükk. "
Jóó, hagyd már abba ezt...
Mindenhol liberlis trükköket vizionáltok, miközben a szélsőjobb (az igazi) legalább fel tud mutatni egy viszonylag konstans ideológiát.
A nemzeti radikális katyvaszba pedig beférnek a táltosok, keresztények, muszlimok stb.
Az egész "irányzat" maga a következetlenség és primitivizmus (prolideológia) megtestesülése.
"Miért kéne mindenáron ideológiák mentén gondolkodnunk (és köpködni egymásra)?"
na ezt ne pont egy radikális kérje már számon...
Egyébként ideológia (vagy elv) általában szükséges a politizáláshoz, másképp oda jutunk, mint most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!