A radikálisok miért pont a Szigeten akarnak tüntetni?
kicsit lemaradtál, olvass vissza. meg olvass el pác cikket.
a "radikálisok" nem akarnak ott tüntetni, csak egy srác. aki mint közölte NEM a hvim nevében, vagy annak jelentette be, hanem csak ő, mint magánember. csak a média szereti ezt hangoztatni.
ha egy kamionos jelent be tüntit, nem zeng a tévé hogy a kamionosok tüntetése lesz, nemde?
"aki mint közölte NEM a hvim nevében, vagy annak jelentette be"
Én nem írtam, hogy a hvim nevében. Ettől még Gyimesi és a csapata nemzeti radikális. Egyébként a Bombahírről szedtem az infókat.
Szerintem több lehetőség van:
1. Tudatosan borsot akart törni "valakik" orra alá
2. Ki akarta próbálni hogy van-e kettős mérce a közigazgatásban
3. Akart egy kis felhajtást maga körül.
De ha más szemszögből nézzük, mért ne pont akkor?
És mért ne pont ott?
Amúgy a benzinár nem csak a világpiacon múlik, ha utána nézel sokszor volt nálunk a legmagasabb az egész világon, sőt mindig az élmezőnyben vagyunk.
"2. Ki akarta próbálni hogy van-e kettős mérce a közigazgatásban "- hát nem tudom. A rendőrség általában engedélyezni szokta a demonstrációjukat. Az elsőt engedélyezték is, ami elsejére szólt. Aztán Gyimesi gondolt egyet és áttette későbbre. Szóval egy szavuk sem lehet, mert a bejelentett időpontra a rendőrség engedélyt adott, az már nem az ő saruk, hogy az időponttal kapcsolatban meggondolták magukat.
"De ha más szemszögből nézzük, mért ne pont akkor?
És mért ne pont ott? "- mert a Sziget idejére az a terület MAGÁNTERÜLETNEK minősül, mivel bérlik. A rendőrség csak közterületre adhat engedélyt.
"Amúgy a benzinár nem csak a világpiacon múlik, ha utána nézel sokszor volt nálunk a legmagasabb az egész világon, sőt mindig az élmezőnyben vagyunk."- soha nem nálunk volt a legmagasabb. Törökországban és Norvégiában felment 600 forint felé. Németországot, Finnországot, Franciaországot még soha nem értük be. A világhoz képest valóban magasabb, de csak azért, mert úgy általában Európában magasabb, mint a világ többi részén. Valóban függ még az adóktól, de az ingadozás világpiaci probléma.
"radikális szélsőjobb". Megy az összemosás ezerrel. Világító égő, hangot adó rádió, úszó hajó, repülő repülőgép. Látod én is tudok ilyet. A szélsőjobb mindig radikális, de a radikális korántsem mindig szélsőség.
Nem egyszerűbb és tisztességesebb lenne úgy hivatkozni rájuk, mint néhány szélsőséges balf@szra, akik nem tudnak jobb programot kitalálni maguknak, minthogy rávegyék a politikától undorodó, szabadelvű fiatalokat, hogy szavazzanak a Jobbik ellen a következő választáson?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!