A radikálisok miért akarnak szinte mindenkit tarkón lőni, felakasztani?
Szoktam olvasni kurucon, bombahíren és egyéb radikális oldalakon a kommenteket. Ami feltűnt, hogy a szélsőjobbosok gyakran még a legapróbb dolgokért is lámpavasat emlegetnek. Főleg a kurucon. Felülírva a helyesírás szabályait igencsak trágár, alpári stílusban a lehető legkisebb sérelmekért is megtorlásra készülnek. Néha összevesznek egymással, és olyankor egyik szélsőjobbos a másikat akarja főbe lőni.
Én sem szeretem a politikusokat, de azért senkinek sem kívánom a halálát.
Ráadásul ezzel csak ellenszenvessé teszik a pártjukat, de legfőképp az ideológiájukat. Azt is hozzátenném, hogy 1-2 cigányt leszámítva ez fordítva nincs meg, tehát lényegében nem lehet olyan olvasni a liberálisoktól, hogy "bebetonozunk a Turul-szobor talapzatába, de előtte még jól tarkón lövünk, te hülye jobbikos".
Nem kell kerülgetni a forró kását, van ennek neve is: statárium
Tényleg ezt akarják?
Nagyon szar lehet radikálisnak lenni, ha ennyi feszültség van bennük.
"Én sem szeretem a politikusokat, de azért senkinek sem kívánom a halálát. "
Akkor te egy korcs vagy és kikell végezni.
"jah, ezeken én is szoktam nevetni, még azt is fejbe lőnék akik a való világot nézik."
Azokat előbb meg kell kínozni.
Ez a csoport egy alkalmatlan lúzerek gyülekezete, akik persze mindig másra mutogatnak.
Irigyek, sotobák és buták. Inkább mindenkit tarkónlönének, aki kicsit is okosabb és többre vitte mint ök.
Normális körülmények között a csatornából, meg a trágyadonbról nem tudnának elömászni de most nincsennek ilyen normális körülmények. Igy nagy a hangjuk.
Az a baj, hogy nálunk összefolyik a radikális és a szélsőséges irányzat, és a Kurucinfó meg a Lenhardt/Novák/Zagyva-színvonal bemocskolja az egészet.
Egyébként nemcsak rájuk, hanem sok liberálisra is jellemző ez a vérgőzös hozzáállás.
"A radikálisok miért akarnak szinte mindenkit tarkón lőni, felakasztani?"
Mert dühösek, ingerültek. Ezt többnyire a frusztráció okozza.
"lényegében nem lehet olyan olvasni a liberálisoktól"
Mondjuk nem tudom, hol olvasol te "liberálisoktól" bármit is. Talán 6-8 liberális van még az országban :))))
"sok liberálisra is jellemző ez a vérgőzös hozzáállás."
Ne keverjük a szezont a fazonnal. Akinek ilyen a hozzáállása, az nem liberális. Pont attól lenne liberális, hogy nem így gondolkodik. Más kérdés, hogy vannak, akik nincsenek tisztában a szavak jelentésével, de attól még ők nem lesznek liberálisok.
Utolsónak:
Akkor hívjuk őket magukat liberálisnak nevező embereknek.
Az anarchopacifisták is radikálisok, mégse akarnak senkinek se ártani.
A szélsőjobbnak meg mindig is az emberirtás volt a célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!