Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért pocakosak a szegény...

Miért pocakosak a szegény emberek?

Figyelt kérdés
Sok szegény ismerősöm van aki pocakos és mostanában a megszaporodott közmunkásokon is látom, hogy pocakos sok, sőt néhány igen tetemes pocakkal rendelkezik és a ruházatuk is szakadt szegényes is. Miért van ez, hogy annak ellenére, hogy szegény az ember de pocakos.
2011. szept. 11. 20:04
1 2 3 4 5
 1/46 Foxyy ***** válasza:
65%
sok munkásember (tisztelet a kivételnek) sört iszik még munkahelyi szünetekben is, ezért ez a pocak valószínűleg sörhas. sok magyar ember alkohollal képes elviselni az élet nehézségeit.
2011. szept. 11. 20:07
 2/46 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk azért, mert kevés pénzből, csak egészségtelen ételt bír venni. Sok tészta, krumpli és rizs fogyasztás eléggé hizlaló.
2011. szept. 11. 20:09
 3/46 anonim ***** válasza:
92%
A kiegyensúlyozatlan táplálkozás miatt. Krumpli-tészta-rizs kombó. Zöldség-gyümölcs nulla, mert nem telik rá, de ha valaki ebben nő fel, annak nincs erre igénye. Most képzeld el, hogy gyerekkórházban dolgozom és néha adnak pick szalámit. A hátrányos helyzetű gyerekek sorozatban hozzák vissza, érintetlenül, mert nem ismerik és nem tudják, hogy mi az.
2011. szept. 11. 20:12
 4/46 A kérdező kommentje:
Azért az nem igaz, hogy a krumpli pl egészségtelen, mert sok káliumvan benne stb. A gyümőlcsökben pedig sok cukor van és az még jobban hizlal. A sok sőr sok pénzbe kerül azt hiszem, nem így van ? Én nem tudom mert nem iszom alkoholt.
2011. szept. 11. 20:21
 5/46 anonim ***** válasza:
87%
sok szegény embert ismerek de egy sem pocakos. Ellenben ismerek kőgazdak duci embereket.
2011. szept. 11. 20:22
 6/46 anonim ***** válasza:
100%
Azért,amiért a harmadik világ lakói is ˝pocakosak˝.Ha megnézel egy etióp kisgyereket,láthatod,hogy hiába csontsovány,teljesen fel van puffadva a hasi tájékon.Ez azért van,mert egyoldalúan táplálkozik,ők pl. csak rizst kapnak.
2011. szept. 11. 20:22
 7/46 A kérdező kommentje:
Nem értem... nem az egyoldalú táplálékozás hizlal, hanem a kalória, az elfogyasztott tápanyag. Ha mindennap megeszel egy marék rizst mint a kínaiak, nem hízol el sosem. Egész életben sem.
2011. szept. 11. 20:25
 8/46 anonim ***** válasza:
91%
Azt kifelejtettem,hogy mindezek mellett ezeknek a szerencsétlen embereknek a szervezete nem jut elég folyadékhoz.Egyoldalú táplálkozás+kevés folyadék eredményezi általában.
2011. szept. 11. 20:28
 9/46 anonim ***** válasza:
74%
na jó azért az etióp gyerekeknél a férgesség is közrejátszik.
2011. szept. 11. 20:30
 10/46 anonim ***** válasza:
86%

Nem egy helyen tapasztaltam már az átlag dolgozók nem költenek a lakásra, egyéb kiegészítőkre, szórakozásra de az ételt nem vonják meg maguktól, arra nem sajnálják a pénzt.

Talán ezzel kompenzálják.

2011. szept. 11. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!