Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért pocakosak a szegény...

Miért pocakosak a szegény emberek?

Figyelt kérdés
Sok szegény ismerősöm van aki pocakos és mostanában a megszaporodott közmunkásokon is látom, hogy pocakos sok, sőt néhány igen tetemes pocakkal rendelkezik és a ruházatuk is szakadt szegényes is. Miért van ez, hogy annak ellenére, hogy szegény az ember de pocakos.
2011. szept. 11. 20:04
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%
A gazdagok azért,mert mindenféle finomságot esznek mértéktelenül,szinte egész nap.Van reggeli,ebéd,vacsora,és még közben is akad kaj.A szegények meg azért,mert Magyarországon a krumli,és a tészta a legolcsobb étel.Ha incs munka,nem dolgoznak,csak tengödnek.Ha van munka,este jollakik kumplival,tésztával,és alszik hajnalig.Aki dohányzik,iszik,az nem eszik.
2011. szept. 17. 21:50
 42/46 anonim ***** válasza:
75%

Ezelőtt 20-30 évvel egy osztályban volt egy max két kövér gyerek ,akit csúfolt a többi.Most az osztály fele dagadék!

Láttam egy tornaórát nemrég. Olyanok , h normálisan szaladni nem tudnak!

Régebben utcákon tereken , ment a focimeccs.Most gép előtt punnyadás meg a kocsmában a játékgép a trendi.

Régen ettük a zsírt zsírral de mégsem hizlalt úgy mint ezek a mostani bolti kaják amik full vannak kemikáliákkal a kenyértől kezdve , a haspuffasztó szénsavas löttyökön keresztül a húsig amibe még élő állat korában nyomják a kemikáliákat , hogy gyorsabban nőjön és minél nyereségesebb legyen.Ezek a proteinek amik a húsban vannak ugyanúgy hizlalják az embert is mint az állatot előtte. Dolgoztam húsiparban és jobb ha nem is tudjátok mik vannak a felvágottakban. Az olcsóban is és a drágában is.

Ismerek olyanokat akik csak a saját tápmentesen nevelt háziállatból származó húst esznek és maguk sütik a kenyerüket saját lisztből és nem azért mert nagyon buták és nem tudják hol a bolt:)

Amikor a sporttal leálltam én is felszedtem pár kilót (vagy 20at:) pedig a zacskós leves meg a bolti tészta nincs megtűrve nálunk.

Nem kis fáradságomba és odafigyelésembe került, hogy tartani tudjam a még elfogadhatónak vélt alig 100 kilómat, az idők folyamán.

Szerintem nem az anyagi helyzet függvénye, hogy ki mennyire kövér hanem az önkontroll és az odafigyelés és a mozgás hiánya.

2011. szept. 17. 21:52
 43/46 anonim ***** válasza:
Mivel csak az olcsó szénhidrátokra van pénzük, fehérjét tartalmazó ételekre nincsen. Ennyi a helyzet.
2011. szept. 17. 22:35
 44/46 anonim ***** válasza:
74%
MErt egészségtelenül kajál..
2011. szept. 18. 00:07
 45/46 anonim ***** válasza:
50%
Kenyér töménytelen mennyiségben legolcsobb párizsival,zsírral,tészta és krumpli, meg sör vagy olcsó cukros üdítő.Másra nem telik, hús gyümölcs szinte soha nem kerül az asztalra.És más örömük nincs is csak az evés tehát bőven esznek nem mértékkel.Nomeg a sport is távol áll tőlük.
2011. szept. 18. 17:29
 46/46 anonim ***** válasza:
Ha rendszertelen és egyoldalú a táplálkozás, akkor a hájképződés fokozódik. Tehát előfordulhat, hogy kevesebbet esznek, de jobban híznak.
2011. szept. 18. 19:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!