Miért pocakosak a szegény emberek?
Ezelőtt 20-30 évvel egy osztályban volt egy max két kövér gyerek ,akit csúfolt a többi.Most az osztály fele dagadék!
Láttam egy tornaórát nemrég. Olyanok , h normálisan szaladni nem tudnak!
Régebben utcákon tereken , ment a focimeccs.Most gép előtt punnyadás meg a kocsmában a játékgép a trendi.
Régen ettük a zsírt zsírral de mégsem hizlalt úgy mint ezek a mostani bolti kaják amik full vannak kemikáliákkal a kenyértől kezdve , a haspuffasztó szénsavas löttyökön keresztül a húsig amibe még élő állat korában nyomják a kemikáliákat , hogy gyorsabban nőjön és minél nyereségesebb legyen.Ezek a proteinek amik a húsban vannak ugyanúgy hizlalják az embert is mint az állatot előtte. Dolgoztam húsiparban és jobb ha nem is tudjátok mik vannak a felvágottakban. Az olcsóban is és a drágában is.
Ismerek olyanokat akik csak a saját tápmentesen nevelt háziállatból származó húst esznek és maguk sütik a kenyerüket saját lisztből és nem azért mert nagyon buták és nem tudják hol a bolt:)
Amikor a sporttal leálltam én is felszedtem pár kilót (vagy 20at:) pedig a zacskós leves meg a bolti tészta nincs megtűrve nálunk.
Nem kis fáradságomba és odafigyelésembe került, hogy tartani tudjam a még elfogadhatónak vélt alig 100 kilómat, az idők folyamán.
Szerintem nem az anyagi helyzet függvénye, hogy ki mennyire kövér hanem az önkontroll és az odafigyelés és a mozgás hiánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!