A média miért úgy állítja be a Gyöngyöspatai és Hajdúhadházi konfliktusokat, hogy "szegény cigányokat megfélemlítik? "
Ismerve a cigányokat valószínűleg a cigányok régóta élősködnek a helyi lakosokon. Az új magyar alkotmányban benne van az önvédelemhez való jog. Máshol miért lehetnek polgárőrök, kevésbé indokolt helyeken, csak pont itt nem?
A belügyminiszter miért védi a cigánybűnözőket?
Mert ezek a masírozók NEM polgárőrök!
A polgárőrök együttműködnek a rendőrséggel,nincsenek magánakcióik,mint ezeknek botcsinálta csendőröknek.
A cigányok megfélemlítését pedig évekkel ezelőtt a Gárda kezdte.
Az önvédelemhez való jog,nem jelenti mások megfélemlítését,bántalmazását.
Aki bűnöző,azt le kell tartóztatni,börtönbe zárni,de aki nem az,azt békén kell hagyni.
A cigánykérdést így nem lehet megoldani.
Minden kérdésed jogos!!
Válaszoljanak rá a Fidesz-imádók.
Ma olvastam az egyik Véderős nyilatkozatát. A 4 ember születésnapot ünnepelt,amikor állítólag rátámadtak.
Ha ünnepeltek,akkor ittak is. Ittasan pedig beszólhattak a cigányoknak. A reakció várható volt.
64%-os
Amit leírtál, azzal egyetértek....ha az utolsó mondatodra megadod a választ. Hanem hogy??
"Ha ünnepeltek,akkor ittak is. Ittasan pedig beszólhattak a cigányoknak. A reakció várható volt"
Ja értem, csak tudod mi a gond az egyenleteddel? Hogy ilyen alapon a cigányok 98%-át agyon lehetne verni beszólás "bűntette" miatt. Azt hiszem drágám lőttél egy öngólt.
Sajnos ez megy az országban. Ha megtámad egy cigány, te meg leütöd, téged csuknak le, ráadásul még le "büdös rasszistáznak" is. :/
Vissza kell fogni őket, ha máshogy nem megy, fizikai erővel. Igen elszemtelenedtek az utóbbi évtizedekben. Engem is hányszor akart már megverni cigány csaj... :D A nagy semmiért, csak irigy dögök, féltékenyek, ha valakinek a munkából telik a jobb életre és egyszerre el akarják venni. Hozzáteszem, a féltékenység nem csak cigány jellemvonás... magyar ugyanúgy. De a magyar legalább kicsit korlátozottabb (legalábbis a többség), nem mer olyan dolgokat megtenni, amiket egy cigány bűntudat nélkül megcsinál.
Mindegy, a lényeg, hogy meg kell nevelni őket. És a jobbikos egyesületek tagjai ezt elég jól, bár durván, de hatásosan végzik. A médiának meg nem szabad elsőre elhinni semmit, én ma elsőnek azt olvastam, hogy a véderősök támadták meg a cigányokat. Erre Pintértől kiderült, hogy mégsem... ennyit erről. Megy a feketítés.
Pintér a két hetes rendcsinálás után mégsem nyilatkozhatja azt, hogy niné, 50 rendőr van a faluban, aztán nyugodt lélekkel agyonvernek 4 embert 80-an...
A rendőrség nem tud rendet tartani, nem tudja a lakosságot megvédeni, és ez most igazolást is nyert.
Ha reggelre elindulnak, és lemészárolják a lakosság felét, mindegy melyik felét, és melyik fele, akkor se tudnak közbelépni, legfeljebb megvilágítják elemlámpával.
Aztán bevisznek egy embert, és mossák kezeiket, nehogymá' romoljon a statisztika...!!!
Nekem ez a történet erről szól: a rendőrség sz..t se ér, minden civil szerveződést meg törvény tilt mostantól.
Csodálatosssss!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!