Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarok! Szeretnétek, ha a...

Magyarok! Szeretnétek, ha a devizahitelesek mind az utcára kerülnének?

Figyelt kérdés
örülnétek neki!!??
2011. szept. 11. 19:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
78%

A fél ország akkor csöves lenne vagy mi?

Én nem csak a kocsimmal faragtam be ezzel a devizával. Bele se tudok gondolni milyen lehet ha valaki az otthonát elveszti. Egy otthont a mai világba MUNKÁVAL nem lehet összehozni. Esetleg szerencsével vagy örököléssel talán családi segítséggel. Aki azt mondja benne volt a kockázat azt felakasztanám lelőném széttépném drotkötéllel 4 darabba és karóba húznám. Csak ennyi!! De a bankok azt elfelejtették mindíg is közölni hogy ez rizikós....

2011. okt. 3. 22:59
 22/30 son of satan ***** válasza:
"Egy otthont a mai világba MUNKÁVAL nem lehet összehozni" Dehogynem. Csak akik nem képesek erre, azok képtelenek ezt elhinni. Amúgy én sem szeretném ha hajléktalanok tömkelegébe kellene botlanom mindenfelé, de teaman, a deviza akkor is kockázattal járt ha valaki felvette, még ha meg is ölnél azért hogy ezt mondom. Főleg hogy rengetegen felelőtlenül, sok felesleges dologra is vettek fel, nem csak lakásra. És tudod, mindenből csak addig kellett volna elmenni ameddig a takaró ért.
2011. okt. 3. 23:46
 23/30 anonim ***** válasza:
69%

teaman- Pedig tényleg benne volt a kockázat. Egyébként soha nem értettem ezeket az érveket, hogy "a bank nem közölte", meg hasonlókat, mivel ez egyszerűen benne volt a köztudatban. Aki 2011-ben Trabantot vesz, nem fog hőbörögni, hogy "nem mondták a kereskedésben, hogy ez egy fos". Mert egy érettségivel rendelkező felnőtt ember ezt tudja.

Ugyanez a helyzet a Provident hitellel. Azon felül, hogy szerintem is egy g*ci a Provident, azért nekem ne mondja senki, hogy a 200%-os THM nem tűnt fel. Nem kell ehhez diplomásnak lenni, mert egy felnőtt ember tudja, hogy mi az a THM. Aki azt mondja, hogy a Provident átverte, az diszkalkuliás, vagy csak simán kockáztatott.

Ez az amit soha nem fogok megérteni. Kezd az az érzésem lenni, hogy itt a lakosság fele azt hiszi, hogy a bank egy szeretetszolgálat, ami most fedte fel az igazi arcát.

A másik duma: "de az ügyintéző rábeszélt". Ezt se mesélje be nekem senki. Nem vagyok csodagyerek, de mikor sok évvel ezelőtt beültem a szüleimmel, hogy junior kártyát igényeljünk, már akkor is tudtam, hogy az ügyintéző nem a barátom, hanem egy szimpla eladó.

Természetesen vannak olyanok, akiknek a hitel volt az egyetlen kiút, de ők-bár sokan vannak- arányaikban kevesebben, mint akiknek volt választási lehetőségük, legalább a hitelkonstrukciók között.

Ezek szerint a lakosság vagy nagyon naiv, vagy nem vállalja a saját felelősségét a dologban.

Tudom, hogy nem ez derült ki az írásomból, de én érzek szimpátiát minden hiteles felé, akár önhibájából, akár önhibáján kívül adósodott el, de egy dolgot ne csináljon: ne tegyen úgy, mintha gyermeteg módon nem tudta volna, hogy mit jelent a HITEL szó.

2011. okt. 4. 00:19
 24/30 anonim ***** válasza:
Én nem akarom, hogy az utcára kerüljenek, de akkor az se kerüljön, aki más miatt nem tud fizetni, pl. elvesztette az állását. Juthatna erre is az állam pénzéből, ha már jut Lázár legújabb ötletére, hogy a képviselők fizetését háromszorosára emeljük, hogy szakadt volna a feje az anyjába az ilyennek...
2011. okt. 4. 00:57
 25/30 anonim ***** válasza:
nem
2011. okt. 4. 01:04
 26/30 anonim ***** válasza:

"Én felnégyelt politikusokat és bankárokat akarok látni akik a NAGY RENDSZERVÁLTÁS óta csak nyomorba döntötték ezt a szép, nagy múltú országot!"

Valahol egyetértünk, de attól jobb lesz, ha kivégzed őket?

2011. okt. 4. 01:08
 27/30 anonim ***** válasza:

""Egy otthont a mai világba MUNKÁVAL nem lehet összehozni" Dehogynem. Csak akik nem képesek erre, azok képtelenek ezt elhinni."

Rendben kedves kolopele második nickje. :)

Elárulnád, hogy miből tegyen félre lakásra, ha élnie is kell mellette?

Nem lehet mindenkinek milliós fizuja havonta...

Nem vagy tisztában a munkaerőpiaccal és az ország többségének életkörülményeivel...

2011. okt. 4. 01:10
 28/30 anonim ***** válasza:
10%
Én szeretném, örülnék neki. Mind azt kapná amit megérdemel.
2011. okt. 4. 06:43
 29/30 anonim ***** válasza:

Utolsó, az neked miért lenne jó?

Tényleg ennyire sz@rfaszúak vagytok, hogy mások kárának örültök?

2011. okt. 4. 15:35
 30/30 son of satan ***** válasza:

"A válasz írója 36%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:10" Te viszont megérthetnéd már végre hogy nem vagyok kolopele második nickje! Nehéz felfogású ember lehetsz, nem véletlen az a százalék.

2011. okt. 4. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!