Magyarok! Szeretnétek, ha a devizahitelesek mind az utcára kerülnének?
A fél ország akkor csöves lenne vagy mi?
Én nem csak a kocsimmal faragtam be ezzel a devizával. Bele se tudok gondolni milyen lehet ha valaki az otthonát elveszti. Egy otthont a mai világba MUNKÁVAL nem lehet összehozni. Esetleg szerencsével vagy örököléssel talán családi segítséggel. Aki azt mondja benne volt a kockázat azt felakasztanám lelőném széttépném drotkötéllel 4 darabba és karóba húznám. Csak ennyi!! De a bankok azt elfelejtették mindíg is közölni hogy ez rizikós....
teaman- Pedig tényleg benne volt a kockázat. Egyébként soha nem értettem ezeket az érveket, hogy "a bank nem közölte", meg hasonlókat, mivel ez egyszerűen benne volt a köztudatban. Aki 2011-ben Trabantot vesz, nem fog hőbörögni, hogy "nem mondták a kereskedésben, hogy ez egy fos". Mert egy érettségivel rendelkező felnőtt ember ezt tudja.
Ugyanez a helyzet a Provident hitellel. Azon felül, hogy szerintem is egy g*ci a Provident, azért nekem ne mondja senki, hogy a 200%-os THM nem tűnt fel. Nem kell ehhez diplomásnak lenni, mert egy felnőtt ember tudja, hogy mi az a THM. Aki azt mondja, hogy a Provident átverte, az diszkalkuliás, vagy csak simán kockáztatott.
Ez az amit soha nem fogok megérteni. Kezd az az érzésem lenni, hogy itt a lakosság fele azt hiszi, hogy a bank egy szeretetszolgálat, ami most fedte fel az igazi arcát.
A másik duma: "de az ügyintéző rábeszélt". Ezt se mesélje be nekem senki. Nem vagyok csodagyerek, de mikor sok évvel ezelőtt beültem a szüleimmel, hogy junior kártyát igényeljünk, már akkor is tudtam, hogy az ügyintéző nem a barátom, hanem egy szimpla eladó.
Természetesen vannak olyanok, akiknek a hitel volt az egyetlen kiút, de ők-bár sokan vannak- arányaikban kevesebben, mint akiknek volt választási lehetőségük, legalább a hitelkonstrukciók között.
Ezek szerint a lakosság vagy nagyon naiv, vagy nem vállalja a saját felelősségét a dologban.
Tudom, hogy nem ez derült ki az írásomból, de én érzek szimpátiát minden hiteles felé, akár önhibájából, akár önhibáján kívül adósodott el, de egy dolgot ne csináljon: ne tegyen úgy, mintha gyermeteg módon nem tudta volna, hogy mit jelent a HITEL szó.
"Én felnégyelt politikusokat és bankárokat akarok látni akik a NAGY RENDSZERVÁLTÁS óta csak nyomorba döntötték ezt a szép, nagy múltú országot!"
Valahol egyetértünk, de attól jobb lesz, ha kivégzed őket?
""Egy otthont a mai világba MUNKÁVAL nem lehet összehozni" Dehogynem. Csak akik nem képesek erre, azok képtelenek ezt elhinni."
Rendben kedves kolopele második nickje. :)
Elárulnád, hogy miből tegyen félre lakásra, ha élnie is kell mellette?
Nem lehet mindenkinek milliós fizuja havonta...
Nem vagy tisztában a munkaerőpiaccal és az ország többségének életkörülményeivel...
Utolsó, az neked miért lenne jó?
Tényleg ennyire sz@rfaszúak vagytok, hogy mások kárának örültök?
"A válasz írója 36%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:10" Te viszont megérthetnéd már végre hogy nem vagyok kolopele második nickje! Nehéz felfogású ember lehetsz, nem véletlen az a százalék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!