Lázár Jánost mikor ültetik a vádlottak padjára (Gyurcsány mellé) a mai elszólásáért a devizahitelesek ürügyén?
Lázár konkrétan megmondta, hogy aki a devizaárfolyamra játszik, az milliókat, milliárdokat tudott kaszálni, akinek nincs semmije, annyit is ér, bezzeg az ő kisfia remek parti lesz.
Ezek után mit csodálkoztok, hogy amikor izmosodik kicsit a forint, jön Lézer Jani, meg Szógyártó, beszólnak kettőt, és bedől a forint. Úgy könnyű nagyot kaszálni az árfolyamváltozáson, ha te mozgatod a szálakat.
Erre van nekik felhatalmazásuk az ország kétharmadától, nekik ezt szabad.
Szokjál hozzá, mert nyílt titok, és ők is megmondták, hogy a következő tíz kormány kezét megkötötték pénzügyi téren.
Utolsóval értek egyet énis. Kérdem én, beletörlesztek a hitelbe mondjuk 2 000 000 Ft-ot 180 CHF árfolyamon, a hitelem akkor átértékelődik rögztetten végig? Vagy nemértem. Ha maga a hitel mondjuk 220 frankon van akkor értékelve, ergo sokkal rosszabbul járok, mert az előtörlesztés kevesebb. Vagy én gondolom rosszul?
Tehát ez egy meggondolatlan kijelentés volt szerintem eléggé.
Végtörlesztésnél még értem is. Csak az előtörlesztés és a forintostásnál van nagyon sok homály, és itt is látszik már a tudatlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!