Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szijjártó Péter amnéziát...

Szijjártó Péter amnéziát előidéző gyógyszert szed vagy csak egyszerűen korlátolt és zavarodott elme állapotú ember?

Figyelt kérdés
2009. március 12-én az akkor nyilvánosságra jutó kormányzati adóelképzeléseket értékelve úgy fogalmazott: "a gázolaj jövedéki adójának emelése a továbbgyűrűző hatása miatt rendkívüli drámai..." és idén július 27-én is arról beszélt, hogy a kormánynak nincs szándékában növelni az üzemanyag jövedéki adóját.
2011. szept. 7. 21:42
1 2 3
 11/23 doboszoli ***** válasza:
84%

Ha tud érthetően beszélni, akár Babszem Jankó is kiállhatna helyette, annyi benne a "saját" gondolata. Mondjuk gyomor kell hozzá, de neki van. Mindenkinek meg van az ára.

Az a gondolat az egyik kommentelőtől, hogy ez így van rendjén, mert politikus,hogy is mondjam, kissé szűk látókörre vall.(csúnyán úgy írnám, hogy vakfideszes gondolkodás).

Kolopele, nyugodj meg, előbb-utóbb a vállalkozók is sorra kerülnek a "strukturális reformok" során, akkor is kíváncsi leszek a véleményedre velük kapcsolatban.

2011. szept. 8. 07:05
 12/23 anonim ***** válasza:
86%

Hivatalos nevén:

Orbán-féle Szájhosszabbító Hazugsággenerátor ver.2.0

Nem amnéziás, csak több porton futó adattárolója van, melyek közül ha az egyik lefagy (és ez a meglehetősen hanyag programozás miatt elég gyakran megtörténik) a többi is - biztonsági okokból -használhatatlanná válik - ilyenkor egy vészprogramra áll át, ami abból áll, hogy a "a kormánynak nincs szándékában..." kezdetű mondatot kezdi szajkózni néhány, a szövegpufferből véletlenszerűen kiválasztott befejezéssel (nehogy túl gépiesnek tűnjön a dolog).

2011. szept. 8. 07:48
 13/23 anonim ***** válasza:
87%

kolopele, , csak tudod mi a baj? Mintha pár éve ugyanezt a szöveget halottam volna. Csak akkor éppen az MSZP mondta, hogy pár év megszorítást meg reformot ki kell bírni, aztán jobb lesz. Ellenben ti Fideszesek sírtatok ! Aztán jé, nem is lett jobb semmi.

A derék Orbán és baráti köre meg nagyon nem azt ígérte, hogy jóval kevesebb pénzem lesz. Persze tudtam, hogy hazudik, nem lepődtem meg.

Csak azt nem fogom fel, hogy a bánatos francba tudtok hinni továbbra is egy olyan kormányban ami hetente többször bizonyítja be, hogy hazudott, átveri a népet, és újból a kisembereket szipolyozza ki.

Ja persze téged ez nem érdekel mert gazdag vagy.

2011. szept. 8. 08:51
 14/23 anonim ***** válasza:
46%
"Kolopele, nyugodj meg, előbb-utóbb a vállalkozók is sorra kerülnek a "strukturális reformok" során" Ha ez bekövetkezne, kedves doboszoli, és teszem fel nagyon kemény következményei lennének, amit én nem hiszek, akkor az egészet kiviszem külföldre. Mindössze annyi fog történni, hogy a közel 200 ember elveszíti a munkáját, aminek persze egyáltalán nem örülnék, hiszen ez már szinte egy nagy család. De mivel olyan szinten állok már anyagilag, hogy tulajdonképpen abba is hagyhatnám az egészet, lehet hogy akkor inkább majd azt választom. De kétlem hogy a vállalkozásokat, amelyek igen nagy adóbevételt jelentenek az államnak, elkezdenék komolyabban szankcionálni. Ez a jobbik stílusa. Nem volna kedved néha priviben beszélgetni? Unom már a sok beszólogatót.
2011. szept. 8. 08:56
 15/23 anonim ***** válasza:
59%
Dantes, a megszorítások sajnos elkerülhetetlenek. Az egész országot át kell alakítani, hogy végre kitörhessen a "mindenki lesajnál minket" állapotából. Egy intézkedés, megszorítás mindenkit érint, nem kizárólag a szegényebb rétegre irányul, persze természetes hogy őket érzékenyebben érinti. Nekem semmi bajom azokkal az emberekkel akik nem jómódúak, kár hogy itt a legtöbben ezt a képet alakították ki rólam. Unom már ezt a persze, mert te gazdag vagy szöveget, én nagyon sokat tettem és dolgoztam azért hogy így legyen, és sokak véleményével ellentétben az országnak is a hasznára vagyok, komoly pénzekért dolgoznak emberek nálam, nem hinném hogy engem kellene okolni bármiért is. A világon mindenhol támogatják a hasznot termelő vállalkozásokat, a munkahelyteremtőket, nem pedig megölik, mert ezzel a gazdaságot is megölnék.
2011. szept. 8. 09:08
 16/23 anonim ***** válasza:
9%
Szijjártó Péter egy nagy tapasztalattal rendelkezo politikus és sok tanulmánya van.Nem veletlenul volt a FIDESZ szovivoje evekig es most a miniszterelnok szovivoje.Úgyhogy jo lenne ha nem rajta koszorulne a nyelvet pár mszp parti ember!Voroskod van a te fejedben vagy csak nem latod a fatol az erdot?
2011. szept. 8. 10:45
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

,,a megszorítások sajnos elkerülhetetlenek"

Érdekes. A választások előtt Orbán mást mondott. Akkor hazudott ezek szerint? Márpedig nem szabad hazudni...vagy Orbán hazudhat is, és az nem baj? Ellenben mikor Gyurcsány hazudott akkor az baj volt?

Nem az a baj, hogy megszorítások vannak. A baj az ,hogy Orbán hazudik, és semmivel sem lesz jobb nekünk, pusztán ő is csak a saját zsebét tömködi.

De te, meg a többi Fideszes ennek ellenére továbbra is bíztok benne. Miért?!

2011. szept. 8. 11:57
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerüen csak egy lakáj.
2011. szept. 8. 13:30
 19/23 anonim ***** válasza:
43%

22:14

Tényleg ne nyafizz, főleg, ha már félig megértetted, mi a hozzáállásod hibája.

2011. szept. 8. 13:51
 20/23 anonim ***** válasza:
71%

" a megszorítások sajnos elkerülhetetlenek"

Akkor miért nem azt csinálja a kormány? Miért csak "újjászervez"?

2011. szept. 8. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!