Téged nem frusztrál ez az ingatag helyzet a felsőoktatás jövőjét illetően?
Én rendvédelmi pályára jelentkeztem idén, de sajnos ne mjutottambe, mert kevés pontom lett.
De hozzá kell tennem, hát nem volt igazságos a felvételi rendszerük. Ugye van fizikai, orvosi és pszichológia alkalmassági vozygálat, hát mit ne mondjak, a fizikain az is tovább jutott, aki 14 fekvőtámaszt bírt megcsinálni 2 perc alatt...aki pedig megcsinált 87-et kiesett, mert nem volt ismerőse. Aztán mikor kijöttek a ponthatárok, nagy örömmel mondta mindenkinek, hogy felvették, katonatisztnek...3 nappal a kiképzés megkezdése után otthagyta az iskolát...elvette a helyet valakitől.
Jövőre pedig változás lesz katonai pályán is, szóval én is félek!
ma 18:55
Megtudhatnám, hol és mit tanulsz?
„Hozzáteszem még, hogy Magyarországon a negyede diplomásra lenne szükség mint amit kitermelnek.”
Érettségivel ugyanúgy nem sokra megy.
Tegnap 18:55
BGF-en pénzügy és számvitel szakon, számvitel szakirányon tanulok, úgyhogy nem büfészakon szerzem a diplomám, mégis úgy gondolom, hogy kell a szigorítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!